BMW pik-ap: Besmislica ili sjajna ideja?

  #BmwPickup #BmwPikap #BmwX6

  pick-up-e1510317573717.jpg

  Mercedes je odnedavno ponudu vozila obogatio pik-ap modelom, a u BMW-u za sada ne planiraju da krenu stopama svog rivala. Ipak, neki zaljubljenici u automobile imaju ideju kako bi mogao da izgleda BMW-ov pik-ap ako bi ta kompanija ipak odlučila da ga jednog dana napravi.

  I dok tvrdokorni fanovi BMW-a smatraju da je takva zamisao skrnavljenje tradicije brenda, nezavisni dizajner X-Tomi već je objavio render hipotetičkog pik-apa zasnovanog na novom krosoveru X2.

  Iako je mnogima ideja o pik-apu sa amblemom BMW-a potpuno besmislena, ne treba zaboraviti da je prije 1999, kada je BMW izbacio na tržište svoj prvi SUV, takođe bilo nespojivo sa tradicijom kuće da proizvodi jedno takvo vozilo. Od tada, u narednih 20-ak godina bavarski proizvođač je u svoj program uvrstio čak 6 SUV/krosover modela, a uskoro se očekuje i sedmi – BMW X7.

  Pročitajte još:   Koliko li košta Mercedes prekriven Svarovski kristalima?

  Stoga, BMW-ov pik-ap, koji je trenutno samo plod mašte pojedinih nezavisnih dizajnera, kao ideju ne treba prerano odbaciti. Inače, X-Tomi je pored “konverzije” BMW-a X2 u pik-ap, predstavio i hipotetički X2 Cabrio i mogući sportski X2 M.

  Izvor: Bankar.me

  Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

  Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!