Evo šta sve nudi Opel Crossland X

  #Automobili #OpelCrosslandX

  Opel-Crossland-X-501513.jpg

  Stilski izražajan i funkcionalan, Opel Crossland X kombinuje praktičnost i prostranost sa “kul“ izgledom jednog SUV-a.

  Adekvatno skrojene, visokokvalitetne, originalne Opelove dodatne komponente čine ovaj popularni krosover još komfornijim, bezbjednijim i praktičnijim.

  Za zimovanje, primjera radi, sveobuhvatna ponuda uključuje krovne kutije i nosače, kao i opremu zaduženu za komfor, bezbjednost, zaštitu i info-zabavu.

  Naravno, tu su i neizbježni zimski pneumatici i lanci za snijeg, kao i čitava lepeza dizajnerskih i OPC stilskih elemenata.

  Više stila: Pretvaranje Crosslanda X u automobil koji momentalno privlači poglede

  Opel nudi stilske asesoare koji čine Crossland X vizuelno još privlačnijim. U ove komponente se ubrajaju atraktivni paneli na pragovima u aluminijumskom stilu sa LED osvjetljenim Opelovim logoom, kao i OPC Line obloge papučica od nerđajućeg čelika koje vozaču donose sportski osjećaj.

  Fiksni aluminijumski stepenici sa površinom od nerđajućeg čelika (i gumenim insertacijama radi preveniranja klizanja) posebno skrojeni za Crossland X, olakšavaju pristup krovnim nosačima i kutijama. Njihova elegantna forma takođe privlači poglede, i naglašava „kul“ pojavu Crosslanda X.

  Pročitajte još:   Prodato preko 15 miliona vozila

  Posebno u zimsko doba, crni Opel štitnici za blato štite boju Crosslanda X od blata, soli, šljunka i snijega. Oni se lako stavljaju na vozilo bez neophodnog alata i laki su za čišćenje.

  Višenamjenska oprema za prtljažni prostor i enterijer

  Ogrebotine i fleke u prtljažnom prostoru Crosslanda X su stvar prošlosti, zahvaljujući zaštitnom trimu, koritu i inteligentnom FlexOrganizeru. Korito sa slojem protiv klizanja održava prtljažnik čistim i urednim, dok visoke, fiksne ivice obezbjeđuju zaštitu od prljavštine i vlage. Putnici obuveni u gumene čizme ili cipele za skijanje mogu bezbrižno da smjeste noge na gumene podne patosnice– tako da putnički odjeljak ostaje čist.

  Opel takođe nudi brojne FlexConnect elemente. Oni se lako kače i odvajaju sa prednjih naslona za glavu. Ovaj pribor može da drži različite uređaje, kao što su tableti ili knjige, za gledanje filmova ili čitanje. Pored toga, FlexConnect kuka i vješalica mogu da se prikače na osnovni nosač – što je korisno za odlaganje odjeće ili kesa. Dodatni komfor u drugom redu sjedišta obezbjeđuje preklapajući stočić sa integrisanim držačem za čaše. Stočić nudi čvrstu ravnu površinu i može da se sklopi radi uštede prostora kada se ne koristi. Dodaci za držače za čaše i odlaganje kozmetike, kancelarijski materijal ili manje predmete, zaokružuju čitav spektar asesoara koji enterijer vozila čine čistim i urednim.

  Pročitajte još:   Fiat neće električne automobile, smatraju da su neisplativi

  Ukoliko su tu ljubimci ili veći predmeti, fiksna rešetka ih drži bezbjedno u prtljažnom prostoru u slučaju naglog kočenja. Bezbjednosna pregrada, napravljena od presvučenog čelika, može biti instalirana iza naslona za glave na zadnjoj klupi. Pored toga, fleksibilna Opelova bezbjednosna mreža za prtljažnik, koja može biti pričvršćena za pod uz pomoć kukica, osigurava da ne dođe do tumbanja prtljaga unaokolo.

  Prtljažni prostor plus: krovni nosači, kutije…

  Opelova ponuda, kada je dodatna oprema u pitanju, uključuje i širok raspon dostupnih transportnih i sistema nosača za sportske ekskurzije i putovanja.

  Kupci Crosslanda X mogu da kreiraju dodatni prtljažni prostor sa baznim aluminijumskim nosačem i širokim izborom kutija Opelovog partnera, čuvene firme Thule.

  Sistem Thule nosača, „Xtender 739“, primjera radi, nosi do šest pari skija i do četiri snouborda. Kutije različitih dimenzija – kao što su aerodinamički oblikovane kutije „Excellence“ – takođe mogu biti zakačene za bazni krovni nosač.

  Pročitajte još:   Evo koje promjene će Mercedes uraditi na modelu AMG G63

  Kutija dimenzija 2.180 x 940 x 400 milimetara, može da se otvori s obje strane, što utovar i istovar čini mnogo lakšim.

  Zapremina prtljažnika Crosslanda X na taj način raste za do 470 litara – što je dovoljno prostora za prtljag cijele porodice tokom zimovanja.

  Porodična putovanja bez stresa: Bezbedna dečija sedišta, laka za postavljanje

  Opel takođe razmišlja i o najmanjim putnicima u Crosslandu X, te nudi različite tipove dječijih sjedišta i sistema za vezivanje, o bilo kojoj starosnoj grupi da se radi – sva su u skladu sa najnovijom bezbjednosnom EU regulativom, uključujući i zaštitu od bočnog udara.

  S.Đ.

  Izvor: Cafe Del Montenegro

  Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

  Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

  Ostavite komentar