Opel Crossland X se pokazao najboljim u svojoj kategoriji

  #Automobili #CrosslandX

  Opel-Crossland-X-308375.jpg

  Euro NCAP je objavio “Best in Class of 2017” (najbolji u klasi) listu, a Opel Crossland X, krosover B segmenta, pridružio se ovoj ekskluzivnoj grupi, izdvajajući se kao pobjednik u svojoj kategoriji.

  U ocjenjivanju bezbjednosti, objavljenom prošlog novembra, Euro NCAP je Crosslandu X dodijelio maksimalnih pet zvjezdica, baziranih na dobrim rezultatima u oblasti zaštite odraslih, zaštiti djece, zaštiti pješaka i bezbjednosnih sistema asistencije.

  Crossland X se posebno dobro pokazao prilikom testova na bočni sudar sa barijerom, gdje je ostvario maksimalan broj poena, kako za zaštitu odraslih putnika, tako i djece.

  Pored bezbjednosne opreme koja je standardna, poput upozorenja na pospanost vozača i upozorenja na neželjen izlazak iz vozne trake, Opel Crossland X takođe nudi opcione inovacije u cilju podizanja bezbjednosti na još viši nivo: upozorenje na opasnost od čeonog sudara sa detekcijom pješaka i automatskim kočenjem u slučaju krajnje nužde, detekcija pospanosti vozača, visokotehnološka kompletna LED prednja svjetla, panoramska zadnja kamera koja pokriva 180 stepeni i detekcija „mrtvog ugla“, samo su neki od primjera.

  Pročitajte još:   Prodato preko 15 miliona vozila

  S.Đ.

  Izvor: Cafe Del Montenegro

  Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

  Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

  Ostavite komentar