Vozač napravio haos, pa dobio batine

g.jpg

Loše upravljanje vozilom, haosu u saobraćaju i gaženje pješaka koje je izveo jedan vozač u Kini moglo bi da se svrsta u kategoriju “za nevjerovati”.

Naime, ulične kamere u Šengduu, gradu koji se nalazi na jugozapadu Kine, snimile su 13. maja vozača koji je napravio nevjerovatan haos najednoj od najprometnijih raskrsnica u tom gradu.

Na snimku koji je postavljen na društvene mreže vidi se kako vozač bijelog džipa pokušava da se okrene nasred raskrsnice, kršeći sva pravila saobraćaja.

Iako je neposredno pored džipa stajao i saobraćajni policajac, koji je, kako izgleda na snimku, pokušavao da navede vozača kojim manevrima da se izvuče iz raskrsnice, što mu nije pošlo za rukom, pa je vozač džipa umalo udario u gradski autobus, da bi potom odjurio u rikverc zamalo pokosivši pješake.

Jedan pješak toliko je bio bijesan na vozača džipa da ga je pojurio i čak uspio da malo otvori vrata vokzača, ali je on onda ubrzao ka smjeru kojim se prvobitno kretao ali je tom prilikom naletio na pješake i pokosio ih, ali i na parkirana vozila.

Dok su povrijeđeni ostali da leže na zemlji bijesni građani i vozači drugih automobila koji su izbjegli da ih vozač džipa pregazi ili udari, potrčali su ka bijelom džipi iz kog su izvukli vozača i počeli da ga tuku. Saobraćajna policija, iako je stajala pored nesavjesnog vozača i bijesne gomile ljudi, nije baš pokušavala da ih spriječi u prebijanju vozača.

Vozač koji je napravio haos na prometnoj raskrsnici je uhapšen i optužen za ugrožavanje bezbjednosti učesnika u saobraćaju.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!