Dara Bubamara dobila sepsu zbog silikona u zadnjici

#DaraBubaMara #Operacija

Početak godine za Daru Bubamaru je bio veoma traumatičan. Pošto je ugradila silikone u zadnjicu, došlo je do komplikacija, te je hitno primljena u bolnicu zbog trovanja krvi.“

-Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. U nadi da će dobiti veliku zadnjicu zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implantate. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno tijelo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Ljekari su joj odmah dali antibiotike i sačekli trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona- saznaje „Blic“ od izvora koji je upućen u cijelu situaciju i dodaje:

-Operacija je izvršena poslije nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovilo da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dvije nedelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara vam sigurno neće potvrditi ovu priču jer ne želi da se zna o tome- isiče naš izvor.

Da je zaista bila u bolnici, potvrđuju i fotografije iz bolničke sobe koje je Dara objavljivala u ovom periodu.

-Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dvije nedjelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infzuje- bilo je sve što je prokomentarisala pjevačica.

Nezavisne.rs

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!