Amel Ćurić oduševio obradom Merlinovog hita

#Muzika,FilmITv #AmelĆurić #DinoMerlin

Untitled-45.jpg

Poznati bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić oduševio je brojne fanove obradom pjesme “Dobro veče tugo” Dina Merlina koju je snimio zajedno s kolegom i muzičkim producentom Amilom Lojom u njegovom Al studiju.

Uz klavirsku pratnju Ćurić je još jednom pokazao svoje raskošne vokalne sposobnosti i posebnu emociju koju su hiljade korisnika društvenih mreža i Youtuberi nagradili najljepšim riječima hvale. Lojo je u refrenima pjevajući back vokale dodatno upotpunio atmosferu, prenosi Klix.ba.

Producent i muzičar Lojo proteklih mjeseci posvetio se snimanju i postavljanju covera na Youtube kanalu Al Music Studia koji su naišli na odlične reakcije publike. Među milionima pregleda koje uspijeva da prikupi sarađujući s poznatim i manje poznatim muzičkim zvijezdama iz regiona, Lojo je napravio pun pogodak ugostivši i Ćurića u studiju. Njih dvojica već ranije su sarađivali na Amelovim pjesmama.

Podsjećamo, Amel je u septembru ove godine stao na ludi kamen i tako okrunisao svoju petogodišnju vezu s Jelenom Čabarkapom. Njih dvoje su uživali na medenom mjesecu na Maldivima, a čini se kako se po povratku u BiH Ćurić već vraća radu i novim pjesmama.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!