„Dijelim mišljenje Meril Strip o siledžijama“

#DonaldTramp #RobertDeNiro #MerilStrip

Američki glumac i oskarovac Robert De Niro podržao je danas koleginicu Meril Strip, koja je u nedjelju na dodjeli Zlatnih globusa kritikovala ponašanje novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa.

De Niro: Što je mnogo, mnogo je (Foto: Beta/AP)

Glumica, dobitnica tri Oskara, rekla je da „kada moćnici koriste svoju poziciju da maltretiraju druge, onda svi gubimo“.

Meril Strip je ironično govorila o „ulozi godine“ koju je imao Tramp kada je u novembru 2015. imitirao novinara Serža Kovaleskog koji pati od slabosti mišića i zglobova.

„Nepoštovanje vodi nepoštovanju. Nasilje izaziva nasilje“, poručila je Strip koja se osvrnula na svoje i porijeklo svojih kolega aludirajući na ranije uvredljive izjave Donalda Trampa o Meksikancima i kritike novog predsjednika na račun Holivuda.

Njen partner u filmu „Lovac na jelene“ Robert De Niro ocijenio je da je govor Meril Strip bio divan.

„Ono što si rekla je bilo sjajno. To je moralo da se kaže, a ti si to objasnila na najbolji način. Veoma poštujem što si to rekla u trenutku kad je svijet slavio tvoja dostignuća. Dijelim tvoje mišljenje o siledžijama. Što je mnogo, mnogo je“, napisao je De Niro, a autentičnost poruke potvrdio je De Nirov predstavnik za medije.

Meril Strip je na dodjeli Zlatnih globusa uručena nagrada za životno djelo „Sesil B. de Mil“.

De Niro i Meril Strip su glumili zajedno u nekoliko filmova. Osim „Lovca na jelene“, bili su partneri u „Marvinovoj sobi“, „Zaljubljivanju“ i filmu „First Man“.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!