Dikaprio potvrđen za Tarantinov „predmet #9“!

#BredPit #LeonardoDikaprio #TomKruz #NoveŽrtve

Leonardo-Dikaprio.jpg

Najambicioznije pretpostavke su potvrđene – Leonardo Dikaprio (Leonardo DiCaprio) će glumiti u novom filmu Kventina Tarantina (Quentin Tarantino)!

Nakon što je upravo u Tarantinovom “Đangu“ (“Django Unchained“) pružio jedan od nezaboravnih performansa, igrajući jezivog Kalvina Kendija, Dikaprio će ponovo udružiti snage sa Tarantinom, kao dio postave za njegov još uvijek neimenovani film, poznat pod radnim nazivom #9.

Dikaprio će ovdje biti u ulozi “glumca koji stari“, kako otkrivaju anonimni holivudski izvori koje citiraju američki mediji. To će najvjerovatnije biti i glavna uloga u ostvarenju koje prati TV glumca sa jednom hit serijom iza sebe, kako u vrijeme ubistava zloglasnog Čarlsa Mensona (Charles Manson) pokušava da se probije u filmski biznis. Zajedno s njim, na ovom cilju će raditi i njegov partner, ujedno i kaskaderski dubler.

Iako je Dikaprio prvo veliko, zvanično potvrđeno ime, sigurno neće ostati i jedino. Producenti još uvijek pregovaraju sa Margo Robi (Margot Robbie) o tome da ona preuzme rolu najpoznatije Mensonove žrtve, glumice Šeron Tejt (Sharon Tate). Za ulogu tužioca navodno konkurišu Bred Pit (Brad Pitt) i Tom Kruz (Tom Cruise), dok je Tarantino navodno jednu od sporednih uloga napisao specijalno za još jednog velikana – Ala Paćina (Al Pacino).

Stoga, ova vijest će vjerovatno biti tek prva u nizu bombastičnih objava o devetom po redu filmu koji će Tarantino samostalno režirati. Prema njegovim riječima, to bi trebalo da mu bude pretposljednji u karijeri, a po trenutnom stanju stvari, posljednji će biti novi nastavak “Zvjezdanih staza“ (“Star Trek“).

Naslovna fotografija: printscreen

Izvor: Bosonoga

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!