Džoni Dep je (ponovo) u glavnoj ulozi u lascivnom spotu Merilina Mensona (VIDEO)

#MerilinMenson

Marylin-Manson-Johnny-Depp.jpg

Očigledno zadovoljan rezultatom prethodnog spota, Merilin Menson (Marilyn Manson) je odlučio da ponovi dobitnu kombinaciju. Naime, roker je objavio video-spot za pjesmu “Kill4Me” uz krilaticu da pobjednički tim ne treba mijenjati, pa baš kao i u spomenutom djelu “Say10”, ponovo gledamo njegovog bliskog prijatelja, kolegu muzičara i glumca Džonija Depa (Johnny Depp) u glavnoj ulozi.

Kao i prethodnik, “Kill4Me” je skinut sa najnovijeg Mensonovog albuma “Heaven Upside Down”, koji je objavljen 6. oktobra. Muzičar je ponovo sarađivao sa producentom i filmskim kompozitorom Tajlerom Bejtsom (Tyler Bates), nakon epske saradnje na Mensonovom kritički priznatom izdanju “The Pale Imperator” iz 2015. godine.

Još jedna novost je i da je Menson kao novog basistu angažovao Huana Alderetea (Juan Alderete), nekadašnjeg člana grupe The Mars Volta, nakon što je bend napustio Džordi Vajt (Jeordie White), kojeg znamo po alijasu Twiggi Ramirez. Alderete, koji je postao priznati muzičar osamdesetih kao član grupe Racer X, imao je debitantski nastup sa Mensonom prije nekoliko dana na festivalu Ozzfest Meets Knotfestu.

Podsjetimo, Menson je izbacio Vajta iz benda krajem prošlog mjeseca, nakon što je muzičar javno optužen za silovanje svoje bivše djevojke Džesike Adams (Jessicka Addams), članice britanske grupe Jack Off Jill. Vajt je kasnije odgovorio na optužbe, rekavši da “nije imao nikakve seksualne odnose bez saglasnosti”. Dodao je i kako će “provesti neko vrijeme” sa svojom porodicom i fokusirati se na održavanje višegodišnje apstinencije od alkohola.

Što se spota iz naslova tiče, reći ćemo vam samo to da je prepun golotinje – svih aktera.

Naslovna fotografija: YouTube screenshot

Izvor: Bosonoga

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!