Filmski debi Džejmsa Hetfilda u filmu o serijskom ubici

hetfield149-e1518604078132.jpg

Pjevač i gitarista benda Metallica, Džejms Hetfild, doživjeće svoj debi na velikom platnu, u filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile sa Zakom Efronom u ulozi zloglasnog serijskog ubice Teda Bandija, piše časopis Rolling Stone.

Hetfild će odglumiti ulogu policijskog službenika Boba Hejvarda, koji je 1975. uhapsio Bandija nakon što je u njegovom vozilu pronašao alate za provalu, posumnjavši da se radi o zločinu mnogo gorem od pljačke.

Iako se Hetfild već pojavljivao u filmovima i serijama, ovo će biti prvi put da će na filmskom platnu igrati nekog drugog.

Uz Hetfilda i Efrona u filmu će se, pod rediteljskom palicom Džoa Berlingera, pojaviti i Lili Kolins kao Bandijeva dugogodišnja djevojka, Džim Parsons, Džon Malkovič, Anđela Sarafijan i Hejli Džoel Osment.

Berlinger je 2004. režirao dokumentarac Metallica: Some Kind of Monster.

“Provodeći stotine sati iza kulisa s Džejmsom i ostatkom benda, doživio sam njegovu harizmu i snažnu prisutnost. Činilo se prirodnim da će tu istu snagu i magnetizam unijeti u dramatičnu ulogu, tako da sam bio oduševljen kada je pristao da glumi u filmu”, kazao je Berlinger.

Film je trenutno u produkciji, ali još nije objavljen datum početka prikazivanja.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!