Majka Bebana iz “Porodičnog blaga” u 52. godini pokreće muzičku karijeru

#Muzika,FilmITv #LjiljanaMarković #NikadNijeKasno #VukašinMarković

b6b5713cc26ec8233575ebca47ed7307818ba6c2.jpg

Ljiljana Marković oduševila je publiku i gledaoce šou programa “Nikad nije kasno”. Gospođa iz Beograda izvela je “Nad izvorom vrba se nadnela”.

Ljiljana je, naime, majka poznatog muzičara Vukašina Markovića, kojeg pamtimo po ulozi u seriji “Porodično blago” u kojoj je igrao dječaka Bebana.

Znamo ga kao Bebana

On se danas bavi muzikom i da je frontmen grupe Irie FM.

„Shvatio sam da gluma nije bila moj životni poziv. Nisam se pronašao u glumi, ali je to bila jedna divna avantura. Imao sam sreću da svoje djetinjstvo provedem sa doajenima glumačke scene, kao što su Dragan Nikolić, Bata Živojinović, Danilo Lazović“, rekao je Vukašin koji se danas bavi dizajnom, ali i muzikom.

Njegova majka je u muzičkim vodama od malena, a sa profesionalnog puta odvele su je porodične obaveze.

Ljiljana je rođena 23. oktobra 1964. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završila je na Novom Beogradu, gdje je i živjela. Od 8. godine igrala je i pjevala u KUD „Pinki“, današnjem KUD „Novi Beograd“ i bila je jedini član društva koji je imao talenat i za pjevanje i za ples.

Izvorne, narodne pjesme naučila je od Velje Cvetkovića, a sa osamnaest godina položila je audiciju pred Mirom Vasiljević i postala jedan od vokala ansambla „Đerdan“. Sa „Đerdanom“ je išla na kanadsku i američku turneju i snimila ploču „Godine su prolazile“.

Pored Vukašina, ima ćerku Katarinu koja ima 22 godine koja takođe lijepo pjeva.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!