Mićanović otkriva kako je sarađivati sa holivudskim zvijezdama u Crnoj Gori

dragan-1-900x500.jpg

Ostvarenje režisera Majkla Noera, rimejk kultnog filma Frensisa Šafnera u kojem su Stiv Mekvin i Dastin Hofman odigrali uloge karijere, uskoro će se naći pred publikom.

Film je sniman nadomak Budve, u Kotoru, Ulcinju, na Mamuli i u Nikšiću, a pored holivudskih faca, u njemu će se naći i srpski glumac Dragan Mićanović.

“Nažalost, još ga nisam gledao, ne znam ni kakav je ni koliko me ima u njemu. Ali mogu da kažem da je bilo pravo uživanje raditi tako veliki projekat. Snimali smo u selu pored Budve, na jednom brdu gde su scenografi sagradili drveni zatvor, i to je zaista fascinantno izgledalo”, kaže Mićanović.

Imao je zajedničke scene sa Čarlijem Hanamom i Ramijem Malekom

“Oni su sasvim normalni ljudi. I ne samo njih dvojica, imao sam priliku da upoznam sad već popriličan broj tih, kako ih nazivamo, velikih svjetskih zvijezda, kao i sreću da radim sa nekoliko oskarovaca, i svi su zaista divni, od Vanese Redgrejv i Džejmsa Ajvorija, preko Entonija Hopkinsa do Rejfa Fajnsa, koji je nekoliko puta bio nominovan za tu nagradu”.

Prenosi i da mu reditelj “Papilona” duguje film.

“To je interna šala, pošto je jedna moja scena ispala iz “Papilona”. Nismo imali mogućnosti da je snimimo, pa je on rekao da će mi to nadoknaditi u sledećem filmu jednom dobrom ulogom. Sad čekam da vidim hoće li ispuniti obećanje. Šalim se, naravno”, naveo je Mićanović.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!