Momčilo Otašević: Uvijek pričam cetinjski iskreno

Crnogorski-glumac-Momcilo-Otasevic-vrace-se-na-hrvatske-male-ekrane-u-novoj-seriji.jpg

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, kaže da ima neposredan i iskren odnos sa medijima pa mu se desi da tokom nekog intervjua nešto kaže neporomišljeno.

Nedavno je izjavio da mu se, otkad mu je supruga i koleginica Jelena Perčin ostala u drugom stanju, “život okrenuo za 180 stepeni”.

“Uvijek pričam, onako cetinjski iskreno, pa nešto “lupim”, a u novinama to potpuno drugačije izgleda. Jesam rekao da mi se život promijenio za 180 stepeni, ali nisam mislio bukvalno. Nisu se desile nikakve konkretne promjene u mom načinu života, ali je činjenica da sada imam drugačije prioritete i pogled na život. Sve dolazi u svoje vrijeme, pa i te promjene koje se dešavaju”, iskren je Momo.

“U dosadašnjem životu sve mi se lijepo slagalo, pa su i dijete i ženidba došli u pravo vrijeme. Sve što mi se događalo od kada sam postao dio Jeleninog života i ona mog, bilo je perfektno”, dodao je on.

I dok Jelena odlazi na pauzu, jer će u avgustu roditi ćerkicu, Momčila očekuju brojne poslovne obaveze.

“Raspored je krcat, ali to je dobro. Počinje mi proba za predstavu “Ekvinocijo” u Crnogorskom narodnom pozorištu. Prije dva mjeseca završio sam snimanje serije “Čista ljubav”, potom sam snimio nekoliko epizoda serije “Komšije”, čime sam obnovio saradnju sa Milanom i Mimom Karadžićem. Od “Budve na pjenu na moru” s njima sam radio samo predstavu “Bokeški D-mol”. Posle premijere, a moguće je i prije, nastavljam snimanje filma “Posle zime”, crnogorskog reditelja Ivana Bakrača“, naveo je poznati Cetinjanin.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!