Nenad Jezdić: Da nisam napravio pauzu, odustao bih od glume

138857_nenad-jezdic_ff.jpg

Nenad Jezdić je čovek mnogo lica: muž je, otac, poljoprivrednik, ali i glumac. Rad u poljoprivredi, nadomak Valjeva, sada mu je značajniji od poziva dramskog umjetnika za koji se školovao. Otkrio je da je u jednom dijelu karijere samoinicijativno napustio glumu, samo da bi kasnije mogao da se vrati spremniji za sve nedaće koje ta profesija nosi sa sobom.

“Jeste, jeste, ali ispostavilo se da su zapravo to neki valunzi. Ja sam 2009-10. u nekom trenutku samo želio da se izmaknem i srećan sam što sam bio blagosloven da mogu da se izmaknem i da se poslije vratim. I potpuno drugim očima i drugog senzibiliteta i osjećanja sada tretiram i posmatram život, zato što je jako lijepo kada se malo udaljiš od toga za šta misliš da je neprikosnoveno, da je jedino važno, da je jedino utemeljenje u tvom životu. Sada sa nekom većom lakoćom i sa boljom sekiracijom, brigom, pristupam poslu. Sad je, iz onog posla kojim sam počeo da se bavim kada sam malo, da kažem, utihnuo sa radom u pozorištu, došao sam do nekih novih zaključaka: posao je bitan, i ovo je takođe posao. Ali jedan lijep, inspirativan posao, koji najviše tebe samog treba da oplemeni i da uznosi”, rekao je slavni Boda Tajson.

Ističe dm.me/sport/kosarka/uzivo-plavi-napadaju-novi-brejk-u-beogradu/feed/<slash:comments>3slash:comments> Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!