Никола Пејаковић има нови бенд, пјесму и спот, а ускоро и албум

Nikola-Kolja-Pejakovic-3-770x510.jpg

Бањалучки музичар Никола Пејаковић, познатији као Коља, објавио је данас сингл и спот “Сваку ноћ је исти мрак”, као најаву новог албума “4 прста” који ће почетком љета на ЦД-у објавити промотерска кућа Лонг Play iz Београда.

“Времена се мијењају, али проблеми остају исти. И увијек су исти. Мрак је увијек мрак, зло је увијек зло. Пред нама увијек иста одлука – или вјера или вечера. Остало су нијансе…”, каже Коља о пјесми “Сваку ноћ је исти мрак”.

Спот је у режији Петра Пашића снимљен прошле године у чувеном хотелу Бристол у Београду, јер је, објашњава Коља, “задржао изглед и шмек неког прошлог времена, има патину и визуелно је био занимљив”.

“Сваку ноћ је исти мрак” је једна од свега двије пјесме на надолазећем албуму на којима свира стари Кољин пратећи бенд Гробовласници (Воја Аралица – гитара, Иван Алексијевић – клавир, Дејан Момчиловић – бубањ, Никола Усановић – бас и Дарио Гајић – акустична гитара ). Осталих 17 пјесама албума “4 прста” Коља је снимио са бендом у нешто другачијој постави, а спот симболички кроз призоре ручка показује присност која је владала у односу Коље и Гробовласника.

“Па, бенд је завјереничка ствар. Прича о некој врсти љубави и заједништва кроз музику. Ручак за столом, као нека породица, добра је слика и објашњава тај однос. Мој бенд више не носи име Гробовласници, нити Смак Бијелог Дугмета. Ово је релативно нова постава и окупљена је око новог албума који се зове ‘4 прста’. Тако да би се, ако би се тражило име, могли назвати Коља и 4 прста“, каже Коља.

Извор: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!