Ovako danas izgleda atraktivna pjevačica Sabrina Salerno

sabrina-salerno-instagram-printscreen-770x410-1526543944.jpg

Ako ste odrastali u osamdesetim godinama prošlog vijeka, a i ako niste, sigurno ste ili čuli ili vidjeli kultni spot za Sabrininu pjesmu “Boys”!

Sabrina Salerno bila je talijanski odgovor na Samantu Foks, a spot u kojem joj bujne grudi ispadaju iz tijesnog bikinija postao je legendarni dio pop kulture.

Iako je nakon pjesme koja je došla na prva mjesta mnogih evropskih top lista izdala još nekoliko singlova, danas je svi pamte samo po tom jednom hitu.

Nakon uspjeha pjesme “Boys” Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s porodicom joj je nakon svog tog haosa donio mir. Nekoliko puta je pokušavala da se vrati na scenu, a zanimljivo je da je 2010. godine sa Samantom Foks snimila pjesmu “Call Me“, obradu velikog hita grupe Blondie.

Nedavno je proslavila 50. rođendan i još uvijek izgleda fenomenalno, a njeni nastupi su i dalje puni energije. Na Instagramu je prati više od 100 hiljada ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

“Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju”, napisao je jedan fan u komentaru pored njene slike i mi moramo da se složimo sa njim.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!