Pips, Chips & Videoclips objavili novu pjesmu koja je pjesma o pjesmi (VIDEO)

#RokBend

Pips-Chips-Videoclips.jpg

Nakon kompozicija “K1” i “Jacques Cousteau”, hvaljeni hrvatski rok bend Pips, Chips & Videoclips objavio je novu pjesmu uz prateći video-spot.

Riječ je o numeri “Tek da nas podsjeti”, koja je ovom prilikom upotpunjena tzv. lyrics videom, za koji je bila zadužena Vanja Tataj.

“Već neko vrijeme smo u polugodišnjem tempu objavljivanja songova. Nastojimo izlaziti pred ljeto i pred zimu. Nimalo slučajno, jer i taj tajming govori o dvojnosti i analogiji na kojoj počiva sve što jesmo i što nas okružuje. Toplo i hladno, početak i kraj, Amer i Rus, tramvaj i bus”, kazao je Dubravko Ivaniš Ripper, frontmen benda.

Pjevač dodaje da bend ne razmišlja o albumu, jer se trenutno ne vide u konceptu “koji je, barem ovdje, tržišno totalno deplasiran”.

“Ovako smo u jednom nenametljivom ritmu, u prilici svaku novu pjesmu na tren osvijetliti lampicom, počešljati je, predstaviti ukućanima i eventualno susjedima. Jer, kako drugačije misliti o onima koji slušaju Pipse nego kao o familiji”, kaže Ripper.

On je takođe naveo da je “Tek da nas podsjeti” pjesma je o pjesmi, o traganju, o smislu.

“Mada, valjalo bi sačuvati pjesme od objašnjavanja njihovih značenja. One ionako vrlo brzo napuste roditelje i odu kamo žele, s kim žele i pričaju ono što misle da trebaju”, zaključio je Ripper.

Kako zvuči pjesma o pjesmi, preslušajte u nastavku.

Naslovna fotografija: YouTube screenshot

Izvor: Bosonoga

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!