Prelijepo dizajnirane karte za prave fanove Vesa Andersona

#OproštajnoPismo #DavidBowie

render_3.jpg

Koliko puta ste poželjeli da se nađete u filmu Vesa Andersona (Wes Anderson), okruženi njegovim paletama boja i luckastim likovima? Jedna kompanija iz Južnoafričke Republike može da vam ispuni dvije od te tri želje.

Kompanija po imenu Belly Kids napravila je kolekcionarske karte inspirisane djelom popularnog reditelja. Na 25 šarenih, pastelnih karata svoje mjesto je našlo isto toliko likova iz raznih Andersonovih ostvarenja. Naslovno biće iz “Fantastičnog gospodina Lisca” (“Fantastic Mr. Fox”) ili monsieur Gustav iz filma “The Grand Budapest Hotel” su samo neki od njih.

Svaki lik posjeduje pet osobina – porodične probleme, uticaj, stil, nagrade i zaradu na blagajnama – na osnovu kojih je u nečemu snažniji ili slabiji od ostalih. Takođe, svako od njih je predstavljen jednim upečatljivim citatom, poput rečenice “naravno da je mračno, to je oproštajno pismo”, koju izgovara Riči u filmu “The Royal Tenenbaums”.

Ukoliko vam se karte dopadaju, možete ih kupiti ovdje, a primjetićete da ista kompanija nudi i druge neobične umjetničke proizvode, poput kolekcije “Mudrosti Nikolasa Kejdža” (“The Wisdom of Nicholas Cage”)ili ilustracija Bouvijevih (David Bowie) modnih akrobacija.

Ne zaboravite i da nam sljedećeg proljeća stiže novi Andersonov film.

Sve fotografije: Belly Kids

Izvor: Bosonoga

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!