Princeza Leja ipak i u devetoj epizodi Ratova zvijezda

keri-fiser-Reuters-Paul-Hackett.jpg

Reditelj Džej Džej Abrams objavio je da će do sada neobjavljeni snimci glumice Keri Fišer biti upotrijebljeni u novom nastavku serijala “Ratova zvijezda” da bi posljednja trilogija imala “zadovoljavajući zaključak”.

On je rekao predstavljajući juče postavu devetog nastavka serijala o porodici Skajvoker da će biti upotrijebljeni snimci Keri Fišer snimljeni za film “Ratovi zvijezda – buđenje sile” iz 2015. godine.

Keri Fišer, koja je igrala princezu Leju umrla je iznenada 2016. kada je završila rad na filmu “Ratovi zvijezda: Posljednji Džedaj” (The Last Jedi).

“Mi smo obožavali Keri Fišer. Nismo umjeli da nađemo zaista zadovoljavajući zaključak za sagu o porodici Skajvoker bez nje. Pronašli smo način da odamo počast Kerinom nasleđu i ulozi Leje u Epizodi IX koristeći do sada neviđene snimke koje smo zajedno snimili u Epizodi VII”, rekao je Abrams.

U saopštenju se takođe potvrđuje da će Bili Di Vilijams (81) da se vrati u novom filmu kao Lando Kalrisijan, heroj pobune koji se nije pojavljivao u posljednjoj trilogiji.

Mark Hamil, koji igra Luka Skajvokera takođe će se pojaviti u najnovijem nastavku.

Snimanje će početi u srijedu u Londonu, a očekuje se da će film izaći u decembru 2019. godine. Za sada još nije određen naziv novog filma koji ima radni naslov Epizoda IX.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!