Rasel Krou ne liči na sebe

6fc6a4ff2ad12afb0ce9b8a5c7451ab3.jpg

Taman kada je fanove Gladijatora prošao šok zbog njegovog novog izgleda, velikog stomaka i dugačke brade, paparaci su uslikali Rasela Kroua u još gorem izdanju. Glumac je uživao u Diznilendu, a holivudski mediji su njegov izgled opisali “jadnim”.

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu već dugo nije više poželjan, što je nedavno potvrdio svojim izgledom. Rasel je uslikan tokom posjete Diznilendu, gdje je bio sa svojom porodicom, ali ga mnogi nisu prepoznali.

Ono zbog čega je dodatno neprepoznatljiv jeste i duga, zapuštena brada, pa Krou izgleda kao prosječan Amerikanac u srednjim godinama. Holivudski mediji okarakterisali su Raselov izgled “jadnim”, a mnogi se čude kako je dozvolio sebi ovakvu promjenu.

Ipak, glumac za to ima opravdanje. Ulogu mišićavog Rimljanina u filmu “Gladijator” Rasel je zamijenio novom rolom, zbog koje je morao drastično da se ugoji.

Naime, za potrebe snimanja filma “Boy erased”, u kome glumi sa Nikol Kidman, a čija se premijera očekuje početkom novembra, glumac je morao da promijeni lični opis.

Ovo nije prvi put da Rasel drastično mijenja svoj izgled. Tokom snimanja filma “The nice guy” 2016. godine glumac je smršao 24 kilograma za sedam mjeseci i imao je 98 kilograma.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar