Saša Kovačević: Prodao bih stan za dobar spot

sasa_kovacevic_ATA-04112017_0005-900x500.jpg

Pop pjevač Saša Kovačević jedan je od izvođača mlađe generacije koji mnogo ulažu u karijeru. Kako nastoji da svaki put nadmaši samog sebe, za Srpski telegraf je ispričao da bi bez razmišljanja prodao stan i novac uložio u dobar spot.

“Kada je moja pjevačka karijera u pitanju, za mene ne postoje nikakvi limiti i granice. Ja se ne rasipam novcem na razne strane, ali ulažem u ono što smatram da je bitno. Generalno ne volim da pričam o sumama, ali je činjenica da moji spotovi nimalo nisu jeftini. Za takvu produkciju kakvu pružam od srca svojim fanovima ne žalim da iskeširam veliku sumu novca. Sjećam se da sam nedavno razmišljao o tome i da bih bez problema prodao stan za dobar spot. Ni s kim ne pričam o tačnim svotama i koliko sam neki projekat platio, osim sa veoma bliskim ljudima. Ja ozbiljno shvatam posao i mislim da svaki izvođač treba da ima ozbiljna ulaganja kada su spotovi u pitanju jer je to vrlo važno za karijeru. Pregledi na kraju krajeva na Jutjubu sve govore,” kaže on.

Pjevač objašnjava i da nijedna njegova pjesma nije ukradena, već da je snimao obrade numera koje su radili kompozitori iz Grčke.

“Ja sam kontaktirao sa svakim grčkim izvođačem čiju sam pjesmu obradio. Sve numere su uredno plaćene, a ja ih imam četiri ako se ne varam. Sve je uredno plaćeno i dogovoreno tako da tu nema krađe kao što se priča,” tvrdi Kovačević i objašnjava da se rijetko kada druži sa ljudima sa estrade.

“Imam nekoliko jako dobrih prijatelja na estradi, ali generalno se sklanjam od ljudi koji crpe drugima energiju. Ima ih svuda, pa tako i u mom poslu. Viđam se sa prijateljima kad god imam vremena, ali sada iskreno ne stižem mnogo da im se posvetim”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar