Serije koje nas vraćaju u djetinjstvo: Ko je bio vaša simpatija?

landscape-1464192948-felicity-tv-show-cast.jpg

Prošlo je više od 15 godina, ali još uvijek nismo preboljeli Felisitinu odluku da ošiša svoje kovrdže. Prisjetite se sa nama nekih sjajnih televizijskih naslova koje nećemo nikada zaboraviti.

Kad govorimo o serijama danas i onima koje su se snimale prije jedne ili dvije decenije, ne možemo da ne spomenemo neke evidentne razlike. Produkcija je danas daleko raskošnija, glumci dolaze iz holivudske A liste, a broj gledaoca i zarada nerijetko premašuju filmski format. I dok nam je danas potpuno normalno da se u seriju ulažu desetine miliona dolara i da se snima na nekoliko svjetskih lokacija, nekad smo bili zadovoljni i skromnom scenografijom kao i glumcima koje smo tek trebali da upoznamo.

Isto tako, kvalitetnih serija o kojima se pričalo je bilo manje, a mi smo ovaj put odlučili da se prisjetimo onih koje su obilježile naše tinejdžerske godine, one u kojima smo pronalazili prve “ozbiljne” televizijske simpatije, kao i one zbog čijih smo priča znali da pustimo i suzu. Naravno, našlo se tu i mnogo smijeha i atmosfere nekih bezbrižnijih vremena, i vjerovatno ih baš zato volimo na neki poseban način. I da, baš uvijek možemo da ih gledamo ponovo!

U nastavku pogledajte o kojim se to naslovima radi.

FELISITI

DOSONOV SVIJET

FREAKS AND GEEKS

MOJ TAKOZVANI ŽIVOT

BEVERLI HILS 90210

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!