„Slučajevi pravde“ 14. oktobra u Tivtu

#ZoranMarkovićZonjo #NebojšaGlogovac #SarajevoFilmFestival #SarajevoFilmFest

Nakon uspješne svjetske premijere na Filmskom festivalu u Herceg Novom, potom Sarajevo Film festivalu i u okviru Mojkovačke filmske jeseni, Film “The Book of knjige: Slučajevi pravde” kreće u bioskopsku distribuciju po Crnoj Gori. U Centru za kulturu Tivat premijera je planirana za subotu, 14.oktobar u 20 sati, kada će se publici pokloniti članovi ekipe.

.

Pored standardnog pojavljivanja ekipe “Buksovaca”, koji tumače dvojicu glavnih likova – suludih policijskih inspektora, koji rade na slučaju razrješenja ubistva, mafijaškog vjernika i doušnika dupelisca koga tumači režiser filma lično, pojavljuju se i zvijezde iz regiona. Tako Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, dok su odlične epizode ostavarili Nebojša Glogovac, Tihana Ćulafić, Zoran Kesić, kao i član originalne postave “Nadrealista” – Zenit Đozić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a režiju Zoran Marković Zonjo. Muziku za film komponovao je Nemanja Nedeljković, član niškog hip-hop dvojca Stereo banana, direktor fotografije je Dalibor Tonković, a montažer Aleksandar Šmit.

Nakon premijerne projekcije u subotu, publika u Tivtu će ovaj film moći još da pogleda u dva termina: u 18 i 20 sati u nedjelju (15.10.), ponedjeljak (16.10.) i srijedu (18.10.).

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!