ТОП канал обогаћује свој програм: „Схамелесс“ премијерно на ТОП-у

(Подгорица, 16. април 2018. године) – Уз програм који се састоји из оригиналних и забавних садржаја домаће продукције, ТОП канал у својој понуди има разноврстан страни серијски програм који сада постаје још богатији, јер су пред нама три нове серије.

Домаћој публици ће по први пут бити приказана комична драма “Схамелесс” коју је Буссинес Инсидер прогласио за најбољу серију која се тренутно емитује на америчким мрежама. Серија ће премијерно бити приказана 18. априла у 21:20 на ТОП каналу, након чега ће сваког радног дана публика моћи да погледа свих седам сезона ове хит серије и то у три термина – од 21:20, 12:10 и 16:10.

Љубитеље британског хумора очекује серија „Доц Мартин“ која је остварила сјајне рејтинге на британској ИТВ станици. Главну улогу у овој серији тумачи Мартин Цлунес који је за ову улогу номинован за најбољег ТВ комичара. Ову серију ће публика моћи да прати сваког радног дана, почев већ од данас (16. април) од 22:10, док ће реприза бити сваког радног дана од 13:00.

За све оне који уживају у узбудљивим сценама ту је „Сонс оф Анарцхy“, адреналинска драма са елементима црне комедије, која ће од 16. априла бити емитована сваког радног дана у 19:50, са репризом од 14:00. Ова серија комбинује сцене које приказују вратоломије опасних бајкера са занимљивим односима између главних ликова, а главна глумица Катеy Сагал за улогу у овој серији освојила је Златни глобус за најбољу главну глумицу.

Од почетка емитовања, ТОП канал је својој публици нудио атрактивне садржаје међу којима је и премијерно емитовање друге сезоне серије „Убице мог оца“, квиз „Тотални обрт“ који је освојио публику и јединствена кулинарска емисија „Мр. Китцхен.“ Све ово и још много тога публика може да прати на ТОП каналу који се емитује преко Телемацх-а, Тотал ТВ-а и ЕОН платформе.

 

Advertisements
Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!