U decembru stiže njemačka verzija “Čudnijih stvari”

#StrangerThings

dark-tv-netflix.jpg

Pogledali smo trejlere za novu Netfliksovu (Netflix) seriju “Dark” i čini nam se da se radi o mračnijoj verziji “Čudnijih stvari” (“Stranger Things”), smještenoj u današnju Njemačku.

Premijera ove misterije je zakazana za sljedeći mjesec, a ako ste već čuli o čemu se radi, to je vjerovatno zato što je porede sa ostalim Netfliksovim serijama, kojima su obožavaoci opsjednuti u posljednje vrijeme.

Ukoliko je ovo serija za koju ste zainteresovani, nećete htjeti da znate više od onoga što pokazuje sam trejler, a to je da se u fokusu priče nalazi nestanak dječaka u malom gradu, gdje se dešavaju čudne, potencijalno paranormalne stvari.

Trejler, sa druge strane, ima sve: komore senzorne deprivacije, sablasne kadrove djece izgubljene u šumi, egzistencijalna pitanja o prirodi vremena, trepćuća fluorescentna svjetla, misteriozne elektrane, detektiva koji neće stati dok ne otkrije istinu, sudare automobila, oružje i zlokobna zatamnjenja ekrana.

Kreatori serije su Jantje Frize (Jantje Friese) i Baran bo Odar, koji su sarađivali i 2014. godine, na hakerskoj misteriji “Who Am I – No System Is Safe”.

Premijera serije “Dark” zakazana je za 1. decembar, a trejlere pogledajte u nastavku.

Naslovna fotografija: YouTube screenshot

Izvor: Bosonoga

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!