Vesela i energična “Gipsy Soul” dobila animirani spot

#Muzika,FilmITv #IgorGarnier #LuckyDee

Untitled-26.jpg

Pionir crnogorske haus muzike Lucky Dee (Lazar Gregović) po svemu sudeći odlučio je da dobitnu kombinaciju saradnju sa prijateljem Igorom Garnierom ne mijenja, pa je tako nakon numera “Hookah”, “We Were in Love”, “Where You Belong”, “Masai”, “Black Masai” svjetlost dana ugledala njihova šesta zajednička numera “Gipsy Soul”.

“Numera se zove ‘Gipsy Soul’ (ciganska duša), radnja se bazira na violini koja je jako vesela i energična, a opet ima tu primjesu kafanskog zvuka, koji nas je i asocirao da numeri damo taj naziv”, pojasnio je za Dnevne novine Lucky Dee.

MUKA MI JE OD EKSPANZIJE SPOTOVA SA GOLIM RIBAMA

Spot je završen zajedno sa objavljivanjem numere, a ono što posebno privlači pažnju je činjenica da je video animiran.

“Spot je animiran i nadamo se da će time privući malo više pažnje. Iskreno, pomalo mi je muka od ove ekspanzije spotova sa golim ribama i slično, pa smo htjeli da odradimo nešto malo drugačije. Simpatičan je spot, nije visokobudžetni, u glavnim ulogama smo ja i Igor”, pojašnjava Gregović, čija je prethodna numera “Masai” postala internacionalni muzički fenomen.

“MASAI” ZAVRIJEDILA INTERNACIONALNI USPJEH

“U toku ljeta ja i Igor smo objavili još dvije numere ‘Masai’ i ‘Black Masai’. Ova posljednja je dobro prošla, ali ‘Masai’ je napravila pravi bum najprije kod nas, a onda i u inostranstvu, zbog čega nam je jako drago. Šalju nam kolege snimke nastupa iz inostranstva sa tom numerom, na Instagramu i ostali mrežama nas stalno označavaju. Zanimljivo, isprva su nam na nastupima svi prilazili i pitali nas čija je to pjesma. To samo pokazuje da se dobra muzika pravi i kod nas, i ako je kvalitetna naći će put do slušalaca bilo gdje na svijetu”, cijeni naš producent, koji iz iskustva smatra da se ipak treba praviti mali razmak između objavljivanja pjesama.

“Vidite, kod nas generalno vlada mišljenje da ako izbaciš tri numere u tri dana prva je već stara. Zbog toga jako je bitno praviti mali razmak u objavljivanju numera”, kaže Gregović, koji nam je otkrio da se jako veseli odmoru, koji mu predstoji, jer mu mnogobrojni nastupi nijesu dozvoljavali da napravi predah.

DO KRAJA GODINE JOŠ DVIJE SARADNJE

“Trenutno radim na tome da odem na odmor, ljeto je bilo jako naporno i već od kraja aprila do sada imao sam preko 170 nastupa, kako klupskih, tako i plažnih, zaključno sa festivalskim. Samo ove nedjelje imam tri nastupa, naredne isto tako, a onda idem na zasluženi odmor”, entuzijastično nam se pohvalio di-džej, koji, pak, još uvijek nije otkrio keca u rukavu za ovu godinu.

“Do kraja godine sliejdi još jedna numera sa Igorom, gdje će u prvom planu biti trube, ali takođe, pri kraju je i saradnja sa jednim crnogorskim di-džejem. Svakako ćete o svemu biti blagovremeno obaviješteni”, tajanstveno je zaključio naš sagovornik.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!