Balestra ocijenio modni stil domaćih pjevačica

a8e425bd-f322-4824-9e52-b95795b9cf96_large.jpg

Italijanski dizajner Renato Balestra čest je gost Crne Gore. On godinama unazad dolazi u Kotor na Smotru mode, a ovih dana boravi u Beogradu. Proslavljeni kreator našao se i u ulozi modnog sudije te ocijenio način oblačenja regionalno popularnih pop-folk pjevačica.

Jelena Karleuša izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svjetska rok zvijezda, a njeni stajlinzi odaju utisak žene koja ima jak karakter. Vjerujem da je ljudi primijete gdje god da se pojavi”, kazao je Balestra gledajući Jelenine kombinacije koje nosi kada snima Zvijezde Granda, šou u kojem je tri godne zaredom članica žirija.

S druge strane, svjetski poznati dizajner nije mogao da vjeruje da pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima dvoje djece.

“Teško mi je da povjerujem da je majka dvoje odrasle djece, pogotovo jer izgleda veoma mladoliko. Dopada mi se kako joj stoji crna boja”, kazao je Renato, a onda je prokomentarisao i stajling Seke Aleksić.

“Volim da vidim naglašene obline na ženi, jer je to uvijek seksi. Međutim, teško mi je da povjerujem da jedna žena ima toliko pari cipela”, našalio se dizajner, kada je vidio Sekinu sliku koja je nastala u njenom garderoberu.

Međutim, kada je na red došla Dara bubamara i stajling koji je nedavno ponijela u emisiji Amidži šou, Balestra se uzdržao od komentara.

“Uljudnije je da prećutim, a ako baš moram da kažem, najjači utisak na mene je ostavila Karleuša, a ovaj stajling zaista ne bih komentarisao”, kazao je za kraj dizajner.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!