Desetogodišnji dječak obučen u ženu prvi put na pisti

gypsy.png

Kao brend koji prkosi predrasudama, poznat po svom zastupanju manjina, Gipsy Sport često angažuje različite tipove modela za svoje revije.

Od trudnih žena i transseksualnih aktivista do repera i rijaliti zvijezda, Gipsy Sport je već dugo na prvom mjestu po inkluzivnosti i svoje odjeće i modela.

Međutim, možda najneočekivaniji model koji se pojavio na pisti ovog brenda na modnoj nedjelji u Njujorku je Desmond Napoles – desetogodišnji LGBT aktivista i samoprozvani “drag kid” (dječak koji oblači žensku odjeću i imitira žene radi zabave šire publike).

Pored brojnih modela, Napoles, poznat kao Desmond, prošetao je pistom u crnoj kreaciji sa bijelom maramom, neobičnom frizurom i dugim noktima.

“Snovi se ostvaruju“, napisao je na Instagramu.”Osjećam se nevjerovatno. Zahvalan sam na svim mogućnostima danas. Zahvalan sam i na ljubavi i podršci.“

Pažnju javnosti privukao je prije dvije i po godine svojim plesom na Paradi ponosa, piše Independent.

Performer onoga što on naziva “kinderdrag”, desetogodišnjak je najmlađi član čuvene balske kuće House of UltraOmni i kaže da je inspirisan modom Club Kidsa i Blitz Kidsa.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!