Glamurozne Bondove djevojke i tri haljinice za djevojčice

#Moda #SanjaBobar

c-Stylecurated-SanjaBobar12-1000x555.jpg

Nakon što je pokorila modne piste u Sjedinjenim Državama, naša kreatorka Sanja Bobar konačno će večeras u okviru Montenegro Fashion weeka, domaćoj publici predstaviti kolekciju inspirisanu agentom 007 i njegovim djevojkama. Međutim, ona će prisutnima prirediti malo iznenađenje, jer je već postojeću kolekciju dopunila sa tri jako interesantna modela.

“Imam čast da zatvorim MFW i da dugoočekivanu kolekciju Bondovih djevojaka koju sam predstavila u Americi konačno vide i ovdašnje dame. Dopunila sam je iznenađenjem, a to su tri haljinice za djevojčice koje ćemo prvi put vidjeti na sceni”, kazala je u razgovoru za Dnevne novine Bobar, podsjećajući na kolekciju koju je više nego uspješno predstavila u Njujorku i Los Anđelesu, u okviru tamošnjih nedjelja mode.

“U pitanju je 18 modela inspirisanih Džejmsom Bondom i njegovim djevojkama koje su same po sebi samovoljne, hrabre, drugačije. U pitanju su duge, glamurozne haljine, koje su uostalom moj zaštitni znak. Sama kolekcija je šarenolika i jako maštovita. Ima svih boja, ima čak i vjenčanica, s posebnim osvrtom na jednu dominantnu zlatnu kreaciju. Jer to su Bondove djevojke inspirativne i nepredvidljive”, potvrđuje naša kreatorka, prisjećajući se Kalifornije i nedavnog učešća na Los Angeles Fashion Weeku, koje joj je donijela nagrada “Najbolji dizajner večeri”, prethodno osvojena u Njujorku.

“Sama Kaliforija i učešće na Los Anđeles Fashion Weeku su definitivno upotpunili moju modnu priču koju sanjam od malih nogu i ostavili veliki trag na moj dosadašnji i budući rad. Sama revija je nešto drugačije od Njujorške nedjelje mode, ali i revija koje se organizuju kod nas, svakako… Organizacija je bila pod pokroviteljstvom NYFW, sama scena je djelovala svjetski, a manekenke su bile dosta spremnije i iskusnije u odnosu na NYFW gdje sam imala iskustva. Revija je bila u hotelu Beverli Hilton, koji je poznat po tome što tu odsijedaju nominovani za Oskara, ali i čuvenom apartmanu 434 gdje je preminula legendarna Vitni Hjuston… Mnogobrojne poznate ličnosti poput Dženifer Lopez su prisustvovale reviji, a ljudi se uveliko razlikuju od onih u Njujorku. Sve u svemu, impresionirana sam svim što sam vidjela u tom gradu”, nije krila impresije Bobar, za koju je ovo po svemu sudeći bila presudna godina, te ćemo je u narednom periodu i te kako gledati na inostranim nedjeljama mode.

“Smatram da je ova godina bila i te kako uspješnija od prethodne i da je meni lično i mom brendu donijela puno toga pozitivnog i lijepog. Ovo je znak da sam na pravom putu što se karijere tiče. Do kraja godine ću definitivno dobro da se odmorim, i tek nakon toga ću da pravim planove za moje naredno predstavljanje na inostranim tržištima”, zaključila je ona.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!