HAILEY BALDWIN i WINNIE HARLOW nove globalne ambasadorke TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger, u vlasništvu PVH Corp. [NYSE: PVH], najavio je da će model Hailey Baldwin i modna aktivistkinja Winnie Harlow biti globalne ambasadorke brenda za jesenju kolekciju. Kao deo globalne kampanje brenda, koja slavi ikone sjutrašnjice u svetu mode, umetnosti, muzike i zabave, pojaviće se u svojstvu zaštitnih lica kapsula kolekcije TOMMY ICONS za žene.

„Kao dva trenutno najtraženija supermodela na svetu, Hailey Baldwin i Winnie Harlow, postaju ikone sjutrašnjice, jer su uspele da omađijaju publiku svojom jakom unutrašnjom snagom i vatrom“, rekao je Tommy Hilfiger. „One predvode sledeću generaciju Tommy žena, jer svemu pristupaju sa dosta poverenja i optimizmom. Ovi zajednički kvaliteti i vrednosti su razlog zbog koga sam uzbuđen što sam im poželeo dobrodošlicu u našu porodicu.“

Strast i posijvećenost Hailey Baldwin odražava se u njenoj 12 godina dugoj baletskoj karijeri pre nego što je zaplovila u manekenke vode sa 16 godina. Kroz njen nevjerovatan domet na društvenim medijima, gde samo na Instagramu ima preko 11 miliona pratilaca, ona nudi jedinstven prikaz svog privatnog ali i života iza scene i na modnoj pisti. Hailey Baldwin je učestvovala na svim TOMMY NOW revijama počev od jeseni 2016. godine, a bila je lice sa naslovnice magazina kao što su Vogue, Marie Claire, Wonderland, Elle, Harper’s Bazaar, L’Officiel i Love. Trenutno je možete vidjeti kao ko-voditelja „Drop the Mic“ u društvu Method Man na TBS-u, a nedavno je bila i domaćin iHeartRadio Music Awards.

„Moda mi pomaže da izrazim svoju individualnost, a dizajn TOMMY HILFIGER-a je savršen da napravi smelu izjavu“, rekla je Hailey Baldwin. „Volim da kreiram svaki stajling kako bih se najbolje izrazila, i ne mogu da dočekam da pokažem ljubiteljima brenda kako sam dala svoj lični pečat TOMMY ICON kombinacijama.“

Nominovana za modela godine na dodjeli Modnih nagrada 2017. godine, Winnie Harlow je strastvena u pogledu proslave individualnosti i pozitivne slike tela kroz neverovatan domet svojih društvenih medijskih kanala gde se povezuje sa milionima svojih pratilaca. Ona je istaknuta javna govornica, sa svojim TED Talk pričama o percepciji ljepote koja je stekla preko milion prikaza na YouTube-u. Winnie Harlow je nedavno prošetala pistom TOMMINOW „DRIVE“ u Milanu, gdje je Tommy Hilfiger premijerno prikazao svoju kolekciju Spring 2018. Pojaviljivala se na naslovnicama magazina kao što su Elle, Glamour, Marie Claire, L’Officiel i Wonderland, kao i muzičkom videu Beyonce „Lemonade“.

„Uvjek sam vjerovala u moć prihvatanja onoga što tebe čini jedinstvenim i kršenja konvencija, tako da sam ponosna što sam partner sa nevjerovatnim dizajnerom koji zaista dijeli ovaj duh“, rekla je Winnie Harlow. „Uvek sam volela klasični američki cool stil brenda i jako sam uzbuđena što dijelim svoje omiljene komade sa svim TOMMY HILFIGER fanovima.“

Nasleđe brenda TOMMY HILFIGER usko je povijezano sa kolaboracijama sa predstavnicima pop kulture i sportskim ikonama. Najsviježiji primjeri su saradnje sa britanskim zvezdom Formule 1, Lewisom Hamiltonom ali i američkim supermodelom Gigi Hadid, koje su propraćene odgovarajućim kapsula kolekcijama.

Odabrani modeli TOMMY ICONS za sezonu jesen/zima 2018 biće od septembra dostupni u prodavnici TOMMY HILFIGER u Crnoj Gori – Podgorica (Delta city).

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!