Iris Polumenta za portal Crna Gora: O koži brinem sama

#CrnaGora #IrisPolumenta #moda #ljepota #njega

Novinarka i voditeljka TV Prva Iris Polumenta za portal Crna Gora priča o njezi, ljepoti i modi. Ističe da uživa u šopingu, a u svom garderoberu uvijek ima – uske haljine, iznad koljena, kao i komplete i strukirane sakoe. Posebnu pažnu posvećuje njezi kože, uvijek koristi kvalitetnu šminku, za koju kako ističe nikada ne žali novac. 

photo: Darko Vlahović

Kako uspijevate da održite vitku liniju po kojoj ste postali prepoznatljivi na javnoj sceni?

Moj trud oko vitke linije je donekle za rubriku ,,Vjerovali ili ne”. Ne treniram odavno, a i ranije sam to činila samo zbog bolje forme. Jedem šta i kad god poželim. Pa ako sam gladna i poslije ponoći.

Da li često posjećujete kozmetičke salone i koji su to tretmani za uljepšavanje koje koristite?

Dva puta mjesečno idem na manikir i pedikir i to je sve! O koži brinem sama. Mlada sam i mislim da nema potrebe za intenzivnim tretmanima. Kroz nekoliko godina sigurno ću biti redovnija. 

photo: Marija Stanković

Koliko vremena posvećujete njezi kože i koji su to preparati bez kojih ne možete?

Čim dođem kući, uklanjam šminku, hidriram lice. To podrazumijeva micelarnu vodu i nakon toga kremu. Jednom sedmično, zbog šminke koju mi nameće posao lice nagradim i nježnom maskom.

S obzirom da zbog prirode posla često na licu imate ,,tešku šminku“, koliko se šminkate privatno i kako izgleda Vaš dnevni mejk ap?

I na poslu i privatno koristim kvalitetnu šminku, provjerene brendove. Kada je koža u pitanju, nikako ne bi trebalo štedjeti novac. U suprotnom, bolje je ne koristiti ništa. Za dnevni makeup koristim puder, rumenilo i maskaru. Na usne najčešće stavim neku baby kremu. 

photo: Demi Polumenta

Da li je i Vama kao i većini pripadnica ljepšeg pola šoping najbolji antistres tretman ?

Šoping mi i te kako prija i uvijek imam ideju šta sljedeće da kupim. Trenutno- otklanja nervozu. Ali me ipak bolje opušta neki spa tretman. Najbolje- putovanje, koliko god kratko bilo.

Kako biste opisali Vaš stil odijevanja?

Najčešće nosim- uske haljine, iznad koljena, kao i komplete- pantalone/suknje i strukirane sakoe. I skoro uvijek biram ravnu obuću.

Najbolji savjet našim čitateljkama o njezi i ljepoti?

Nikada, ma koliko umorne ili pospane bile, nemojte zaspati sa šminkom na licu!

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!