Koje su to dame ukrale šou na crvenom tepihu Met Gale?

CHAT_MetGala2018-e1525773904617.jpg

Prvi ponedjeljak u maju svake godine rezervisan je za Met Galu, pa je tako bilo i ove godine.

Riječ je o najvećem modnom događaju u godini, poznatom i kao “modni Oskari”, koji je osnovan davne 1948. godine i ove godine slavi 70. rođendan pa je i sinoć na uobičajenoj lokaciji, tačnije u njujorškom muzeju Metropolitan, okupio sve koji nešto znače u modi.

Ovogodišnja Met Gala ponudila nam je pregršt zanimljivih izdanja.

S obzirom na temu, “Nebeska tijela: Moda i katolička mašta”, ne čudi da smo se nagledali anđela, krstova, oreola.

Keti Peri nosila je tako ogromna krila, za koja pretpostavljamo da je trebalo da budu anđeoska, Rijana je nosila kapu poput Papine, a gotovo svaka druga dama koja je prošetala crvenim tepihom Met Gale imala je ili neku varijantu oreola ili krsta na svom outfitu ili je ipak taj znak nosila u vidu nakita.

Nama su najzanimljiviji outfiti svakako bili oni od Rijane, Keti Peri, Blejk Lajvli, Rite Ore i Dženifer Lopez, dok je Kejt Bosvort izgledala poput princeze.

Sestre Džener nisu se držale teme, dok se Kim Kardašijan barem djelimično prilagodila.

Kreativni direktor Gucci-ja, Alesandro Mikele, Lana Del Rej i Džeret Leto pojavili su se u Gucci-jevom outfitu koji je gotovo nemoguće opisati riječima.

Blejk Lajvli je ukrala šou kada se pojavila pri samom kraju crvenog tepiha u ogromnoj i detaljno ukrašenoj crveno-zlatnoj haljini. Na crvenom tepihu se pojavila u društvu dizajnera Kristijan Lobutin.

U kosi je takođe imala neku varijantu tijare, kojih smo se sinoć nagledali pregršt. Njena frizura savršeno je odgovarala uz bogato ukrašenu haljinu, a Blejk je sijala na crvenom tepihu.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!