Nina Stanišić- Karaklić: Kad sam u Bakuu negostaje mi crnogorska hrana

#NinaStanišićKaraklić #Bakuu #Nationalstyle #Podgorica #CrnaGora

Bivša mis Crne Gore, manekenka i vlasnica modne agencije ,,National style”, Nina Stanišić- Karaklić od kada je izgovorila sudbonosno ,,Da” fudbalskom treneru Aleksandru Karakliću živi na relaciji Podgorica – Baku. Za portal Crna Gora  kaže da pored čestih putovanja, poslovnih obaveza, uživa u čarima majčinstva, pa njenu pažnju najviše zaokupljuju djeca Maksim i Eva.

-Nije lako postići sve. Često putujemo, tu su i svakodnevne obaveze oko djece i modne agencije, ali za sada uspijevam da balansiram na svim poljima – kazala je na početku razgovora Nina Stanišić Karaklić.

Ističe da je život u Bakuu u odnosu na Podgoricu mnogo lakši, prije svega što je pored supruga koji joj je najveća podrška u svemu.

– Baku je izuzetno lijep grad, sa prijatnim i gostoljubivim narodom, međutim imamo dosta prijatelja tamo, i sa naših prostora kao i iz raznih djelova svijeta. U početku sam se plašila kada Maksim počne da priča, da ne bude u konfuziji zbog toliko jezika koje sluša, ali on pjeva pjesmice na engleskom, zna boje, zna da broji, takođe na ruskom se solidno snalazi, ponona sam na njega – rekla je naša sagovornica.

Kaže da joj kada boravi u Bakuu najviše nedostaje crnogorska hrana.

– Baku ima fantastićan sadržaj kako za odrasle, tako i za mališane. Klima je slična našoj, jedino je crnogorska hrana ukusnija. Pošto volim da kuvam, nedostaje mi ukus povrća sa našeg sela, koje tata ,,skokne” da donese – rekla je Stanišić Karaklić.

I dok je van Crne Gore posvećena je poslu i agenciji Nacional style.

-Veliki broj mladih ljudi iz naše modne agencije dobija angažmane u inostranstvu. Manekeni i manekenke predstavljaju Crnu Goru na svjetskim takmičenjima ljepote, a vraćaju se prezadovoljni i puni lijepih utisaka- zaključila je Nina Stanišić Karaklić.

Život mi se u potpunosti promijenio sa majčinstvom. Naravno, prioritet su mi djeca i to je neopisiv osjećaj. Međutim to nosi i puno briga, često nepotrebnih, ali sve je to sastavni dio roditeljstva. Imati djecu je naljepši osjećaj na svijetu

 

 

 

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!