Oriflame Crna Gora: Dan otvorenih vrata

Osnovan 1967. od strane dvojice braće i još jednog zajedničkog prijatelja, Oriflame je danas međunarodna kozmetička kompanija direktne prodaje prisutna u preko 60 zemalja svijeta, sa vlastitim fabrikama u Švedskoj, Poljskoj, Kini, Rusiji i Indiji.

Široka paleta kvalitetnih, prirodnih, inovativnih švedskih proizvoda put do krajnjih potrošača pronalazi preko 3.6 miliona nezavisnih konsultanata.

Kompanija upošljava i oko 7,500 stalno zaposlenih. Godišnji promet premašuje 1,5 milijardu eura. Oriflame pruža poslovnu priliku svima koje žele da započnu da zarađuju novac od trenutka uključenja i koje žele da se i dalje razvijaju prema ostvarenju svojih snova i ambicija, ma koliko one velike bile!

Naš poslovni koncept je jedinstven: Zaradite novac danas i ostvarite snove sutra.

Poštovanje ljudi i prirode je osnova našeg operativnog djelovanja i izraženo je u načinu na koji smo aktivni u društvu i okruženju. Oriflame je humanitarno angažovan kroz brojne aktivnosti širom svijeta.

Suosnivači smo World Childhood Foundation – Svjetske fondacije za pomoć ugroženoj djeci.

Kako bismo bolje upoznali potencijalne članove našeg tima i ostvarili lični kontakt, Oriflame organizuje Open day / Dan otvorenih vrata u Podgorici, za sve zainteresirane kandidate s područja Crne Gore.

Tom prilikom, predstavnici Oriflame-ovog tima iz Podgorice žele prezentirati poslovnu priliku i mogućnosti izgradnje dugoročne karijere.

Ukoliko želite čuti na koji način možete postati dio Oriflame-ovog tima i za koliko vremena ostvariti značajan pomak u karijeri – ili pak poznajete nekoga ko bi mogao biti zainteresiran, javite se svojom biografijom putem sljedećeg LINKA. Povratnu informaciju možete očekivati u najkraćem roku.

Susret je planiran za 19. oktobar u 19.00 sati, a o tačnoj adresi održavanja susreta zainteresirani kandidati će biti obaviješteni naknadno.

Za neobavezni informativni razgovor se javite na email azra@kolektiv.ba ili na telefon +387 33 586 303. Rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!