Sanja Bobar će u septembru predstaviti novu kolekciju na ,,Njujorškoj nedjelji mode”

#SanjaBobar #moda #kreacija #novakolekcija #NewYork

Kreatorka Sanja Bobar, imaće priliku da sredinom septembra po drugi put predstavi svoj rad u svjetskoj metropoli mode – Njujorku. Kolekcija koju priprema za ovaj veliki modni događaj inspirisana je Bondovim djevojkama.

-Sve bond djevojke odišu samopouzdanjem, ljepotom, seksepilom i mogu da ih zamislim u svojim kreacijama. Uvijek nastojim da radim glamurozne stvari, komercijalne, praćene jednostavnom elegancijom sa dosta ručnog rada i neobičnim materijalima- rekla je za portal Crna Gora Sanja Bobar.

Dodala je da će materijali od kojih će biti izrađeni modeli imati interesantan print.

-Za sada boje i detalje na kreacijama neću otkrivati. Ono što mogu da kažem da ni ovoga puta neću odstupati od svog rada po kom sam prepoznatljiva. Polako pripremamo kolekciju, vremena imamo dovoljno i mislim da će moj drugi odlazak proći lakše i bezbolnije nego prvi- kazala je modna kreatorka.

Istakla je da će prošlogodišnje učešće na Njujorškoj nedjelji mode pamtiti za cijeli život.

– San svakog kreatora je da njegovi modeli zakorače njujorškom pistom. Nije jednostavno spremiti jedan ovakav projekat, doći iz male države i stati rame uz rame sa svjetskim dizajnerima. Trudila sam se da dam svoj maksimum i ostavim trag na sceni NYFW-a, u tome sam uspela. U prilog tome govore mnogobrojni komentari, mediji, kako naši-tako inostrani, ponude, pozivi za saradnju koje sam dobila za učešće na nedjelji mode u Los Anđelesu – rekla je Bobar.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!