Shiny Happy People – Treća po redu kampanja za UGG® Collective – proljeće/ljeto 2018 (VIDEO)

Treća po redu kampanja za UGG® Collective – proljeće / ljeto 2018 u fokusu ima raznoliku grupu pojedinaca koji kreiraju svoj životni put, imaju dosta toga zanimljivog da poruče o životu u Kaliforniji i koje povezuju zajedničke vrijednosti. Ove sezone, brend nastavlja svoju priču kroz najnoviju podijelu članova UGG® Collective.

The UGG® Collective

Cast se sastoji od stvarnih, svakodnevnih ljudi koji su provokativni, progresivni, slobodni, senzualni, optimisti i topli. Među njima je i ove sezone pank bend iz okruga Orange County, poznati muralista iz Los Anđelesa, studenti sa Univerziteta Santa Barbara, modni fotograf, priznati vloger i ikoničan multitalentovani stanovnici Kalifornije.

· Frankie Horn završava studije filma i medija, a slobodno vreme troši na pisanje, čitanje moderne književnosti i kontemplaciju.

· Gabrielle La Cascio je student i umetnik koji uživa u stvaranju umijetnosti u mnogim medijima što je oblik iskrenog samoizražavanja.

· Daniel Hivner je skejtborder, surfer i snouborder koji uživa u slobodi i uzbuđenjima koje život donosi.

· Haden McKenna je skejtborder na čiji stil je uticao osnivač sporta i njegov legendarni Z-boy otac.

· Valerie von Sobel je umijetnik, glumica i filantrop koja je radila zajedno sa nekim od najljepših filmskih zvijezda u Holivudu. Uz pomoć sopstvene humanitarne organizacije, Andre Sobel River of Life Foundation, Valerie teži da pomogne samohranim roditeljima dece koja su smrtno bolesna.

· Cheyenne Keuben je student i putnik koji je inspirisan snagom prirode i strastven u borbi protiv globalnog zagrijevanja.

· Kent Twitchell je umijetnik iz Los Anđelesa koji je poznat po svojim realnim muralnim portretima.

· Zackery Michael je fotograf koji živi život ispunjen avanturama sa svojom devojkom Lolom. Često fotografiše svoj život i prijatelje dok putuje Kalifornijom.

· Lola McDonnel je slobodan duh koga divlje srce vodi u mnoge suncem okupane avanture širom svijeta. Njena toplina, energija i spontanost predstavljaju kaliforn ijski način života.

· Fletcher Shears je bubnjar benda Orange County, „ The Garden“ i opisuje svoj stil performansa nalik noćnoj mori, ali ipak čudno atraktivan.

· Wyatt Shears je bas i vokal benda „The Garden“ i poredi svoj performativan stil sa intenzivnim oblakom koji emituje eksplozivne filozofske munje.

· Ari Fitz je modni bloger, kreativni direktor i priznati vloger, čija web serija inspiriše nekonvencionalnim pristupom prema modi i ljepoti.

· Ayden je vesela sedmogodišnjakinja koja voli da sluša R & B, igra video igre i provodi vreme sa svojom porodicom.

Ove sezone, kampanja je snimljena na tri različite lokacije u Kaliforniji – obroncima Walker kanjona, Torrey Pines i Lowe House u Palm Springsu. Glavni junaci nose uzbuljive modele brenda UGG iz kolekcije proljeće/ljeto 2018.

Odabrani modeli brenda UGG iz kolekcije proljeće/ljeto 2018 dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!