Spremni za skidanje? DIESEL ima novu ljetnju kampanju (VIDEO)

Diesel najavljuje debi svoje najnovije ljetne kampanje, pod nazivom „Spremni za skidanje“, koja promoviše ideju da je tokom ljeta manje jednako više.

Razmišljanje iza ovog ironičnog monikera – preokretanje zajedničke industrijske fraze „spreman za nošenje“. Najbolja ljetna sećanja najčešće se povezuju za različite faze svlačenja odjeće. Zamislite – celodnevna zabava na bazenu kako bi pokazali tonirane stomake i potamnele noge; ponoćno ronjenje na mjesečini; ili treptaj zvezda u tvojim očima. Kada je reč o onome što nosimo u toplim danima i toplim noćima … pa, to je vrlo malo.

Nova kampanja savršeno prati situacije kada i gdje se odjeća iz ljetne kolekcije ovog italijanskog brenda nosi – Diesel logo pojasevi, kropovane majice, džins, flaneli, bandane, izbeljene bermude, plameni kupaći kostimi, denim topovi, kožne mini suknje i čizme će poslužiti kao privremeno riješenje pre nego pristupite skidanju…

Kampanja slavi i promoviše anti-usaglašenost i lični izbor da nikada ne pratite glavnu struju. Umesto toga, zaronite, bez očekivanja. Obucite nešto, ali nemojte se plašiti da to skinete.

CREDITS:

Agency: PUBLICIS ITALIA

VISUAL CAMPAIGN

Photographer FLORENCE & NICHOLAS

Stylist DAVEY SUTTON

SOCIAL MEDIA CAMPAIGN

Director ANDREA OLIVO

Stylist DAVEY SUTTON

Odabrane modele letnje kolekcije DIESEL možete kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!