Veliki aplauz za male manekene

#ModnaRevija #DadoJovanović #FashionWeek #CrneGore

Modnom revijom renomiranog italijanskog brenda “Original Marines” sinoć je u hotelu Hilton u Podgorici počeo trodnevni dječiji Fashion Week, prvi u Crnoj Gori.

Moda za najmlađe

Kids Fashion Week organizovan je pod licencom Miss & Mister World, čiji predstavnik za Crnu Goru dizajner Aleksandar Dado Jovanović, kaže da je izuzetno zadovoljan organizacijom prve večeri modne manifestacije za najmlađe.

“Sa djecom je uvijek teže, ali i ljepše raditi. Sinoć je na reviji učestvovalo 40 mališana i veoma sam zadovoljan, jer je sve prošlo kako smo i planirali, to su potvrdili i aplauzi publike”, kazao je Jovanović nakon revije.

Sinoć su proglašeni i pobjednici likovnog konkursa za djecu predškolskog uzrasta na temu “moja idealna pidžama iz snova”, čiji je organizator “Extreme Intimo Art”.

Nakon revije generalni sponsor “Merit International” organizovao je koktel za zvanice i goste. Roditelje i mališane večeras od 20 časova očekuje modna revija City Moda Kids-a brenda “Sarabanda”, a nakon toga nastupiće hor škole “D-Moll”, najavili su organiyatori.

Nagrađeni najbolji crteži

Treći dan Kids Fashion Week-a Montenegro je edukativnog karaktera, a biće posvećen djeci sa “Daunovim sindromom”, koja će se poredstaviti modnom revijom butika “Poletarac” sa Cetinja.

Gost manifestacije biće i genetičar, koji će govoriti o “Daunovom sindrom”.

Pistom će prošetati i mališani iz dječijeg doma “Mladost” iz Bijele. I treće večeri u muzičkom dijelu programa, nastupiće solisti dječijeg hora “D-Moll”.

Program sve tri večeri vodiće Mis Crne Gore Tea Babić. Za frizure je zadužen Miloš Korboski iz Kotora, a za šminku Violeta Zindovic iz Podgorice.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!