Fotografija iz Crne Gore o kojoj bruji čitav svijet (FOTO)

Veronika Koliki je bila najsrećnija žena na svijetu, kada je njen sadašnji dečko zaprosio, a onda je pronašla fotografiju koja ju je ostavila bez teksta.

Foto: instagram

Verona Koliki i njen vjerenik Mirand Buzaku su gledali stare fotografije, iz perioda kada je Verona bila mala, a pažnju im je privuklo nešto neočekivano.

Na jednoj od fotografija sa ljetovanja u Crnoj Gori, Verona pozira sa rođakama u plićaku, a u pozadini se vidi dječak koji pluta na dušeku. Mirand je gledajući fotografiju prepoznao dušek i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dječaku od prije 10 godina.

Na prvi pogled nisu mogli da povjeruju šta se dogodilo pa su odlučili da sve provjere sa njegovim roditeljima.

Ova fotografija je snimljena prije deset godina, a kad sam je pokazala vjereniku, on je prepoznao majicu i dušek koji su bili isti kao njegovi„, rekla je Veronika, pa su krenuli u ispitivanje.

Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugog nisu se upoznali do prošlog ljeta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se vjerili u Turskoj.

Objava u kojoj je Verona podijelila cijelu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset hiljada lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno, prenosi Kolektiv.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!