Horoskop otkriva koji znaci su vjerni, a koji varaju

76502_svadja_ff.jpg

Iako je odluka koliko ćemo vjerni biti u vezi ili braku samo naša, značajnu ulogu ima i horoskopski znak u kom je neko rođen. Ako sumnjate da vas dečko ili muž varaju, pronađite njegov horoskopski znak u listi ispod. Za vas smo poređali sve znakove od onog koji je u vezi najvjerniji do onog ko bi vas vjerovatno prevario prvom prilikom, ukoliko to već nije. Za svaki slučaj – provjerite!

Rak

Kada se Rak jednom zaljubi u vas, zauvijek ćete ostati u njegovom srcu. Željeće da se sa vama skrase što je prije moguće. Vjenčaćete se, dobićete djecu, imaćete cio paket. Nikad ne bi ni pomislili da vas prevare, jer ne žele da unište budućnost koju su već zamislili sa vama. Nikada ne bi pokvarili šanse za srećan kraj vaše bajke, prenosi Fokuzz.

Lav

Možda biste pomislili da će Lavovi zauvijek ostati sami jer vole da su u centru pažnje. Ipak, oni si svu tu pažnju željeli od samo jedne osobe. Oni žele da stvore srećnu porodicu i da žive u velikoj kući sa dvorištem i psom. Iako imaju moderne stavove i uvjerenja, oni i dalje cijene tradicionalnu ideju ljubavi i braka.

Jarac

Jarčevi drže svoje srce zaključano u kavezu, jer više vole da budu sami. Tako im je lakše. Stoga, ako su odlučili da bi ipak radije da budu sa vama nego sami, onda će sa vama ostati zauvijek. Kada se jednom obavežu, za njih je stvar riješena. Oni se ne igraju. Čak i kada bi vas jednom prevarili, odmah bi vam rekli istinu, iako je to teško.

Vodolija

Iskreno, Vodolija je previše lijena da bi varala. Oni ne žele da se zamaraju skrivanjem poruka i šunjanjem kako bi se vidjeli sa drugom osobom. Čak je i održavanje samo jedne veze suviše teško za njih. Dvije bi zaista bile previše posla. Ne vide poentu varanja kada je sve već tako kompikovano.

Bik

Bik će se jako vezati za vas. Jedini razgovor o prevari koji možete imati jeste ako on pomisli da vi varate, jer je Bik tip osobe koja se uznemiri i na najmanji znak uzbune. Iako znaju da ih nikad ne biste povrijedili, imaju problem sa povjerenjem zbog čega se mogu ponašati paranoično. Zato se mogu uznemiriti čak i kada se ništa loše ne dogodi.

Djevica

Djevice mrze prevaru, ali ipak bi vas mogle prevariti ako se okolnosti namjeste. Problem je u tome što one imaju visoke standarde i nerealna očekivanja. Ako nisu srećni u vezi i našli su nekog ko ih čini srećnijim, neće imati problem da olako zamijene partnera, jer idu za onim što misle da zaslužuju. Zapravo, samo žele pravu romansu iz bajke.

Ovan

Ovnovima sve brzo dosadi. Ako ne flertujete sa njima stalno, ako ne održavate romansu u vezi, lako će izgubiti interesovanje. Kada se to dogodi, ili će vas prevariti ili će raskinuti sa vama, šta god da se prvo dogodi. Kako bi vam Ovan ostao vjeran, morate se prema njima ponašati isto kao onda kad ste se tek zaljubili. Ne smijete ih zanemariti i dozvoliti da se varnice ugase.

Vaga

Vage previše razmišljaju i previše analiziraju. Zbog toga umiju otići predaleko. Ako prevare, to će biti zato što žele da sami unište vezu i da ne dozvole da druga osoba to učini prva. Može biti i zbog toga što se osjećaju nesigurno i žele da opet budu privlačni. Ako varaju, to je više zbog njih samih nego do druge osobe. Ipak, ne vara svaka Vaga. Većina njih je previše moralna da bi bila nevjerna.

Škorpija

Škorpije su hrabre, stastvene i impulsivne. Idu za onim što žele, iako je to izvan granica koje smiju preći. Teško se kontrolišu, zbog čega može doći do prevare. Naravno, ako vas dovoljno vole, prestaće da toliko flertuju, toliko piju, da se odaju svakom poroku koji imaju i počeće da se ponašaju dovoljno odgovorno da biste im vjerovali.

Ribe

Ribe su vrlo društvene i stalno upoznaju nove ljude, ponekad sa njima i flertuju. Njihovo ćaskanje može djelovati bezopasno, ali uvijek postoje šanse da se pretvori u nešto više. Ako dođe do prevare, najprije će vas prevariti emotivno. Tada će vas ili prevariti fizički ili će potpuno prekinuti kontakt sa tom osobom jer će shvatiti da je emocionalna prevara jednako loša kao i fizička.

Strijelac

Ovaj znak se najbolje osjeća u neobaveznim vezama, vezama za jednu noć i prijateljima sa povlasticama. Imaju visok libido i boje se obavezivanja, zbog čega često ostaju sami. Često će vam reći da nisu spremni za vezu. Naravno, iako vole avanture, ne može se garantovati da će vas Strijelac sigurno varati. Ako vam se obavežu (što se vrlo rijetko dešava), onda su vjerovatno ozbiljni i neće željeti to da upropaste.

Blizanci

Najopasnija stvar ako ste sa Blizancem jeste to što će se, ukoliko odluče da vas prevare, izvući. Znaće šta da vam kažu, kako da urede telefon i detalje kako biste im povjerovali. Zbog svoje inteligencije lako će vas prevariti. Biće im lako da iz jednog kreveta skaču u drugi. Ipak, ta ista inteligencija može ih podsjetiti da je prevara najgora stvar koju vam mogu učiniti.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!