Kako da otkrijete da li vas partner vara

maxresdefault-1-3.jpg

Sumnjate da vas partner vara? Provjerite ga, “ubacite” se u ulogu detektiva, slijedeći savjete bivšeg agenta tajne službe Džeka Trimarka.

On kaže da postoji nekoliko sigurnih znakova koji mogu da razotkriju preljubnika.

Zapamtite sljedeće:

lg.php?cppv=1&cpp=iNxM1nxDYi9nMkZvalQvTERoaWJHTXBGVDF4MTJJZS91QmQ3WTVFa295S0JLd0Nsc25QdEFMMGViZngxekZxNXNHU0VJL0kwZjR2MXJ0c1piRXFOdHByT2EzTVNwa2gxeXFDT0RENDgrYUZYQnVkMTZCdWduamZVald0WHdyeTN4eGxYSG1odHUybUlNSmJ6NjA0SVd3dm93WGtRcHFUUEl0dXpGZFUyNnZvdUFobGtJWVNHa1l5dEFCNTQvbHlpTzNoSVNaZGFjcDN5TEs1cytkelphR1dQenY3cmFjZzY5cjJxK094TzJxYmdiLzVzb0xPOWdQa0lpREJYMzBTNmtPL3RYfA%3D%3Dimg?type=sync&mt_exid=20&redir=http%3a%2f%2fdis.criteo.com%2frex%2fmatch.aspx%3fc%3d2%26uid%3d%5bMM_UUID%5d* Na pitanje odgovara pitanjem

Vi ga pitate jedno, on prelazi na drugu temu, u napad. Tako kupuje vrijeme da smisli laž, a usput vam nabija i osjećaj krivice.

* Previše gestikulira

Na svako vaše pitanje, on dodiruje nos, usta i kosu ili iznenada počinje da kašlje. To je siguran znak da nešto pokušava da sakrije.

* Gleda u pod

Ako partner nešto krije od vas, sve češće će gledati u pod tokom razgovora, kako bi izbjegao vaš pogled.

* Mijenja priče

Svako se sjeća onoga što se stvarno dogodilo, dok se laži stalno mijenjaju i svakome je teško da ih zapamti od početka do kraja, pa će mijenjati priču, prepričavajući je uvijek sa nekom novinom.

* Kune se u sve i svakoga

Nevina osoba se nikada neće zakleti u ono što joj je važno, dok će lažljivac olako spominjati porodicu kako bi vas uvjerio da govori istinu.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!