Kako lažu žene, a kako muškarci prilikom online upoznavanja?

13607705028125.jpg

Našli smo “prijatelje” preko interneta, pa zašto onda ne bismo mogli pronaći i onu pravu i iskrenu ljubav.

Upoznavanje preko neta, danas je postala uobičajena stvar. A kada je riječ o ovom virtuelnom muvanju u većini slučajeva se događa da se ljudi na takvim čatovima uglavnom lažno predstavljaju.

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40% muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33% žena to isto radi. Žene uglavnom lažuckaju o svojoj kilaži, dok muška populacija rijetko otkriva svoju stvarnu visinu.

Lažu muškarci, ali lažu i žene. A evo i koje su to najčešće laži kojima se služe oni koji srodne duše pronalaze preko online upoznavanja.

Muškarci lažu

Posao

Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Ako recimo dilujete drogu ispred neke lokalne srednje škole, ili ste poznati lokalni utjerivač dugova, to bismo već mogli razumjeti. Zato, ne stidite se ni jednog pošteno zarađenog eura.

Visina

Deni de Vito, ili Švarceneger? Da li mislite da žena taj “jaz” izražen u desetinama centimetara neće primijetiti? Zapitajte se, možda se ni ona ne ponosi svojom visinom. Sjetite se Tom Kruza, pa on je bio niži od skoro svake svoje djevojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

Mišići

Niste dane i dane provodili po teretanama, i više ste uživali ispijajući pivo s ortacima u kraju, šta sad. Nije smak svijeta, mnoge djevojke ne vole “beton” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

Bogatstvo

“Super zarađujem! Imam dva stana u širem centru”. Nije da se pojedine djevojke ne “lože” na ovakve rečenice, ali zapitajte se. Da li će one svoju ”sreću” izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mjestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

Fakultet

Da je ovakav vid upoznavanja postojao prije nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na cijeni. Ali danas, u eri kad se diplome kupuju poput paklice cigareta na trafici, onda se ne biste trebali opterećivati njome. Ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira urolanog u kartonskoj kutiji.

Žene lažu

Da su mršavije

Danas žena lako može da prikrije svoje viškove , ali i da doda tamo gdje ima manje. Ali ako vaša veza krene da se razvija po prirodi stvari, imajte na umu da ćete se jednom morati skinuti do gole kože. I šta onda?

Da su malađe

Dame se ne pitaju za godine! Ko je izmislio ovu glupost? Zašto skrivati i zašto se sramiti svoje krštenice. Stariti lijepo sa stilom nije uopšte teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

Da su više

Izgleda da ovaj problem “muči” pripadnike oba pola. Da li ste čuli onu narodnu: “Otrov se drži u malim bočicama”, stoga, uvijek se vodite tom parolom i nećete omanuti.

Da imaju puno udvarača

Imati puno udvarača ne znači da će vam oni podići “cijenu” kod ostalih potencijalnih koji čekaju u “redu” na vašim “vratima”. Broj udvarača nikako ne može biti proporcionalan vašim fizičkim i psihičkim kvalitetima. Iako vas svi salijeću, ne morate to objaviti baš na “sva zvona”. Kad izađete sa muškarcem kojeg ste upoznali online, pustite ga da se on sam uvjeri u istinistost te vaše izjave.

Obline

Obline svakako da privlače muškarce, o tome ne vrijedi ni diskutovati. Ali ako imate male grudi znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine leta, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

Biti prirodan i svoj, uvijek je najbolje rješenje. Ne podižite sebi “cijenu” lažima jer “kratke su njene noge”…

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar