Luda ljubav: Gola trčala gradom zbog mobilnog i momka (VIDEO)

Počelo je međusobnim optužbama za nevjeru, a završilo se tako što je ona gola trčala gradom i molila dragog da joj vrati mobilni telefon.

To je suština prizora iz paragvajskoga grada Encarnacióna, koji su zabilježili zabezeknuti vozači i koji je postao hit na YouTube-u.

Policija je u međuvremenu otkrila i identitet para zatečenoga u bizarnoj svađi, a lokalni mediji su otkrili javnosti da je do nesvakidašnje jurnjave došlo zbog inkriminirajućih snimaka.

Naime, sudeći prema na portalima objavljenoj izjavi golišave Graciele, njezn je dragi shvatio da u mobilnom posjeduje snimke koje dokazuju njegov preljubu, pa joj ga je oteo iz ruku i izjurio iz stana kako ih ne bi stigla objaviti na društvenim mrežama i(li) poslati zajedničkim prijateljima.

Tako neodjevena odmah je potrčala za njim, što zato kako bi ga spriječila da obriše snimke, a što i iz straha da joj ne ukrade razne podatke.

To njeno pojašnjenje nije baš najbolje sjelo svim čitateljima tamošnjih portala, pa su brojni posumnjali da Graciele nije kazala cijelu istinu, odnosno da je u mobilnom držala i materijale koji nipošto nisu bili za njegove oči. Bilo kako bilo…

Izvor: Radio Sarajevo

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!