Muškarci otkrili koje žene biraju za varanje

#Love&Sex #Muškarci #Preljuba #Veze

61106422-seks-strast-orgazam-sex-1000x555.jpg

Nevjerni muškarci otkrili su kako biraju žene za aferu.

Taj izbor nije slučajan, oni su o tome razmišljali i planirali, otkrilo je istraživanje online sajta za upoznavanje partnera za aferu.

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca priznalo je da bi u slučaju kada su bili nezadovoljni vezom sa partnerom, pokušali da zavedu koleginicu s posla.

“Druga žena” često se opisuje kao neka misteriozna zavodnica, a ona je najčešće neko ko vam je blizak i vjerovatno ste čuli za nju iz njegovih priča.

Muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije.

Dio njih bi volio da upozna nekog novog, s kim bi imao kratak seksualni susret koji ne bi uticao na njihovu trenutnu vezu.

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o švrljanju. Većina je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

Svoje momke ili muževe varalo je 39 odsto žena, a 35 odsto žena je o tome ozbiljno razmišljalo.

Više od polovine žena aferu su imale nakon rođenja djeteta

Žene kada traže partnera za aferu uglavnom gledaju na izgled muškarca, a njih 43 odsto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 odsto izjavilo da ih je privukao muškarac sa kojim su mogle da budu u vezi, ljubavnoj.

Većina muškaraca i žena kaže da je afera pokušaj da začine svoj ljubavni život.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!