Muškarci priznali: Ovo su najveće greške koje žene prave u krevetu

sex-820x418.jpg

Dobar seks podrazumijeva učešće obje strane, strast, ali i trud da zadovoljite partnera. Naravno, sve to treba da bude spontano i opušteno, poput najzabavnije igre.

Kada primijetite da stvari ne štimaju u vašem krevetu, uvijek treba otvoreno da razgovarate kako se vaša veza ne bi dovela do propasti.

A šta je najčešće greška i zbog čega nastaje nezadovoljstvo u krevetu, otkrili su nam muškarci.

Tišina tokom odnosa

Previše tišine tokom seksa je ono što muškarcima najviše smeta. To i ne čudi, jer svaki partner želi da mu pokažete ako vam se sviđa ono što radi. U suprotnom će pomisliti da nešto ne rade dobro. Ako niste previše otvoreni, i ne možete direktno da kažete šta vas uzbuđuje, oslobodite se i pustite glas. Dahtanje ih prilično loži.

Zapostavljanje testisa

Seks se ne odnosi samo na penetraciju, već i na predigru, a muškarci ističu da većina žena zaboravlja na njihove testise. Niko ne želi da ih baš gnjavite, ali nježni dodiri i maženje će biti sasvim dovoljni.

Grub „ručni rad“

Vjerovatno ćete biti iznenađeni, ali muškarci ne vole u svakoj prilici divljanje i grubi seks. Iako ih često to uzbuđuje, kada je riječ o ručnom radu, smatraju da treba da postoji neki ritam. Dakle, pregrubost nije poželjna, prenosi Super žena.

Upotreba zuba tokom oralnog seksa

“Molimo vas da budete svjesne da nas to ne pali, već boli!”, saglasni su muškarci.

Ostavljanje modrica po tijelu

Ovakva vrsta “obilježavanja” im se uopšte ne dopada. Ljubavni ugrizi jesu simpatični na filmskom setu, ali u realnosti nisu baš najpoželjniji. Dakle, izbacite to iz svoje rutine.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!