On je suprug godine: Njegova poruka će vam otvoriti oči

#Suprug #Poruka #Ljubav #Žena

14718797_1801331996750565_4182302328576665957_n.jpg

Dejl Pertridž je popularni književni autor i govornik koji muškarcima rado daje savjete o srećnom braku i ljubavi. On je na svom Facebooku nedavno objavio fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronikom, a uz fotografiju je napisao post.

„Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati da provedu sa samo jednom ženom. To jednostavno nije istina. Zaljubio sam se u 19-godišnju penjačicu, oženio 20-godišnju ljubiteljku životinja, osnovao porodicu s 24-godišnjom majkom, zatim izgradio farmu s 25-godišnjom domaćicom, a danas sam u braku s 27-godišnjom mudrom ženom.

Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bićete presrećni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tokom godina. Nemojte reći ne braku, recite da i nastavite govoriti da do smrti“, poručio je muškarcima.

Post je skupio više od 655.000 lajkova i mnogo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje supruge.

„U braku sam s istom ženom gotovo 40 godina, zašto bi muškarac želio više od jedne žene. Ona je oduvijek bila sve što želim i trebam“, napisao je Keli.

„Ne vjerujem da bi se ijedan muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dječak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voljeti i poštovati. Usrećiti nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrijednije“, poručio je Beri.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!