Ovo su najpoželjniji muškarci koje bira većina žena

#Love&Sex #Muškarci #Žene

1462561354-tw20-signs-youre-falling-in-love-160506.jpg

Žene ne pridaju toliku važnost atraktivnosti, jer im je mnogo važnije da njihov partner bude muževan i dobar.

Da ljepota nije najvažnija karakteristika u muško-ženskim odnosima govore rezultati onlajn ankete portala YouGov, prenosi Super žena.

Prema dobijenim podacima pokazalo se da bi čak 26 odsto žena radije bile u vezi sa muškarcem prosječnog izgleda, nego sa atraktivnim.

Takođe, na skali od 1 do 10, one bi izabrale osobu čiji se izgled može ocijeniti peticom. Manji broj žena je bilo nešto zahtjevniji, pa su rekle da bi izabrale muškarca kom bi mogle da daju ocjenu 7, a sedam odsto žena kao glavni kriterijum navodi dobar izgled- sa ocjenom 10.

Za razliku od žena koje su zanemarile ljepotu i privlačnost, jači pol se pokazao kao vizuelniji tip.

Tako je 22 odsto muškarca istakao da im je izgled partnerke veoma bitan. Na ljestvici atraktivnosti od 1 do 10, idealna žena bi trebalo da ima najnižu ocjenu 8. Najvišu ocjenu 10, po pitanju izgleda, izabralo bi čak 15 odsto muškaraca.

Zanimljivo je i mišljenje Lusi Beresford, stručnjaka za seks i ljubavne odnose, koja je objasnila zašto ženama atraktivnost nije važan kriterijum.

“Žene mogu biti nesigurne u vezi sa vrlo atraktivnim muškarcem jer je meta pogleda mnogih žena.”

S druge strane, pojedini muškarci veoma atraktivnu partnerku doživljavaju kao neku vrstu trofeja koji mogu pokazivati, a krajnji cilj je ostaviti utisak pravog muškarca, piše “San”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!