Pored narcisoidnosti i teške naravi, lavovima ne možete odoljeti

leo_from_the_dancing_zodiac_by_aquasixio-d91of50.jpg

Lavovima je zaštitni znak kraljevsko držanje, a magnetnom šarmu njihove samouvjerenosti, teško je odoljeti zbog čega zaboravljate na njihove “naporne strane” poput sujete, tvrdoglavosti i narcisoidnosti.

Ovo su osobine zbog kojih volimo Lavove:

Predvođenje

Lavovi vole pažnju i žele da budu u centru pažnje. Imaju prirodnu harizmu i ne plaše se tuđih pogleda. Mogu da budu bahati i nabusiti pred onima koji im uskraćuju poštovanje, ali ako uoče da drugi prihvataju njihovo vođstvo, postaju blagi i zaštitnički nastrojeni. Zahvaljujući toploti kojom zrače, većina ih prihvata kao neupitne vođe.

Energičnost

Među pozitivnim osobinama je njihova neiscrpna energija. Lavovi daju sve od sebe u bilo kom zadatku na kom rade. Njihova energija je zarazna pa se i ljudi koji ih okružuju jače angažuju kad vide njihov primjer. Mnogi priznaju da im je neprijatno da zabušavaju na poslu ako je među njima tipičan preduzetni Lav.

Postojanost

Bilo u ličnom, bilo u profesionalnom životu, Lavovi uvijek teže trajnosti. Žele dugoročan posao, dugoročnu vezu, dugoročan dom. Lutanje i predomišljanje, misle oni, obilježje je slabića. Ako vam Lav otkrije svoj stav o nekome ili nečemu, možete da računate na to da će isto razmišljati i deset godina kasnije.

Pouzdanost

Lav je pouzdan i vrijedan povjerenja, a isto očekuje od drugih. Ako u međuvremenu niste postali neprijatelji, prezeće sve što je moguće da ispuni obećanje koje vam je dao ili da priskoči u pomoć ako uoči da ste u nevolji. Razumije se – iznevjerite li vi njega prvi, vratiće vam višestruko.

Privlačnost

Lavovi su seksi čak i kad nisu zgodni i privlačni u konvencionalnom smislu. Imaju neki šarm kojim privlače tuđe poglede i pažnju pa ne moraju da ulažu mnogo truda da bi bili uspješni u svojim romantičnim i seksualnim nastojanjima. Kao ljubavnici su dinamični i velikodušni jer ne žele da razočaraju partnera.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!