Radnje na koje ćete teško natjerati muškarce da ih obave

o-WOMAN-AND-MAN-facebook.jpg

Gledati romantične komedije? Lažu, to zapravo vole samo ih je sramote da priznaju. Ali postoje neke stvari koje bukvalno mrze, tvrdi Cosmo.

1. Čitati uputstva za montiranje namještaja. Prije bi ih sažvakao i progurao nego pročitao. On je frajer i time uvjeren da sve zna. Pa i sastaviti komodu.

2. Pitati za smjer. Ovo je klasik. Legenda kaže da su se mnogi brakovi raspali zbog tih svađa. Primjerice, idete na more, dođete u malo mjesto u kojem pokušavate pronaći plažu, nikako da je nađete ali on odbija stati i nekog pitati za smjere. Štoviše, ni vama to ne dopušta. Naravno, izbija svađa gigantskih razmjera. Srećom, stvari su danas malo lakše otkako postoji satelitska navigacija.

3. Bacati smeće. “Evo sad ću”. “Samo što nisam”. Ili još gore: “Daj molim te ti baci, znaš da se meni povraća od mirisa u podrumu”.

4. Kupovati odjeću. To im je dosadno i kraj.

5. Razgovarati o svojoj intimi. Radije će sami sebe izjedati iznutra negoli vam priznati da ih nešto muči. Ovo je nažalost stvar vaspitanja na našim prostorima gdje se od malih nogu dječacima govori kako je razgovor o emocijama ili ne daj bože plakanje “za curice”.

6. Prati suđe. Radije će napraviti sto sklekova ili vas odvesti na Mars. Kuvati s druge strane vole, ali nered koji ostane nakon njih je…brrr!

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!