Seksolozi savjetuju: Tri laka koraka da parnerku nagovoriš na trojku

#Trojka #Seks #Seksolozi #Parnerka #Veza

trojka.jpg

Želite da isprobate seks utroje, ali posljednje što želite je da povrijedite svoju djevojku?

Evo nekoliko korisnih savjeta kako da joj izložite ovu ideju.

PREDOČITE JOJ BENEFITE TROJKE

„Seks sa trećom osobom može da bude nezgodan zato što unosi potencijalni destabilizujući momenat u vezu. Stoga, kada s njom razgovarate o ovoj ideji, preporučujem vam da se fokusirate na kreiranje nove fantazije s njom i na njene potrebe i zadovoljstvo. Ipak, budite svjesni da vam ni ovo neće pomoći da ne osjećate grižu savjesti što imate seks sa drugom ženom“, kaže dr Majkl Eron, psihoterapeut i seks ekspert.

PUSTITE JE DA ONA ODABERE TREĆU OSOBU

„Kako biste izbjegli ljubomoru, recite joj da trojka može da bude nevjerovatno seksi i za nju, a ne samo za vas. Međutim, kako biste izbjegli opasnost da se upustite u trojku s nekim koga ona zna ili da sebi stvorite problem zbog toga, postavite sebi sljedeća pitanja: Da li je poredite s njenim drugaricama? Da li žudite za nekom drugom djevojkom?

Pustite svoju djevojku da izabere djevojku s kojom ćete imate odnos. Isto tako, postavite nekoliko pravila o ljubljenju, oralnom seksu i samom seksualnom odnosu prije nego što dođe do toga. Može se dogoditi da nakon ovog razgovora, shvatite da ste toliko uzbudeni da vam trojka više i ne treba“, dr Tami Nelson, psihoterapeut, seks terapeut

BUDITE SVJESNI POSLJEDICA

„Nikada nisam imala trojku, ali pretpostavljam da bih voljela da budem svjesna posljedica, kao i druga žena, jer može da se dogodi da kondom pukne i ona zatrudni. Prije nego što iznesete svoju ideju djevojci, možda je bolje da pogledate neki film, u kojem trojka krene naopako, pa tek onda joj izložite svoje želje i pitajte je da li bi željela da se upustite u trojku“, Džena Fridman, pisac i stendap komičar.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!